Szerintetek igaz hogy a Orbán Viktor roma származású? Vagy ez is valami komcsi-kamuduma?
"Nézd már meg a családi fotót, szerinted ez egy roma család? "
Nem. Ez egy cigány család, beás vagy rom ungró fajtából.
"Hát ezek nem cigányok, hiába mondják "
Ha hiába mondják minek írsz ki kérdést?
Eleve tudtad, hogy ha valaki leírja az igazat te akkor is a hazugság mellett fogsz kardoskodni. Ez a kérdés tehát egy provokáció?
"Szerintem elfogadhatatlan lenne, akár zsidó akár cigány lenne a miniszterelnök Magyarországon."
Ez így ebben a formában igaz, eleve a Vérszerződés alapelveivel is ütközik, viszont most épp az van, reméljük nem sokáig.
Én egyszer beszéltem egy hatalmas Fidesz szimpatizánsal, aki ráadásul a Fidesznek is dolgozott és dolgozik.
Mikor felemlegettem neki, hogy Orbán cigány, erre" A baloldaliak csak ezt tudják felróni neki,másba nem tudnak belekötni!"
Ennyi:D
Persze, hogy az, Orsós a valódi neve, csak szégyenlik, és megváltoztatta.
Egyébként a roma közösségek között általános vélekedés, hogy Orbánra kell szavazni, mert benne is van egy vonóval, ezért szereti és támogatja a sajátjait.
Szar lehet most fideszesnek lenni. Megy a rasszizmus vérhányás ezerrel a romák ellen, közben a szeretett vezetőjük is az. :)))))))
Én már csak egy kávét kérek!!!
Nem cigány.
Ne feledjétek, hogy kevert nép vagyunk.
Szerintem kifejezetten türk-magyar feje és alkata van.
A 70-es 80-as évekbeli haj és bajuszviselet divat ne tévesszen meg.Az akkori fiatalok sokszor pont a magyarságukat akarták így kifejezni .Lásd P.Mobil. De külföldi bandák is az akkori divat hasonló fejeivel divatoztak :
asszio.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=7652
Az is nyilvánvaló ,hogy a magyarok többségének fekete vagy sötétbarna haja és kreol bőre van.Amit nyáron még sötétebbre barnít a nap.
Akkortájt igen kevesen voltak a pállott képűek, mert valahogy akkor még nem volt trendi egész nap bent üldögélni a gép előtt és sápkóros elhízott nyavalyás mutánsnak lenni.
Az eredeti cigány származást kisdedeknél a fenék fölött lévő sötét foltról könnyen fel lehet ismerni.
Akit komolyabban érdekel majd kérje meg a szóban forgó személyt, hogy ugyan legyen már szíves és tolja már le neki a gatyáját.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!