Szerintetek igaz hogy a Orbán Viktor roma származású? Vagy ez is valami komcsi-kamuduma?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 14:26
2/25 anonim válasza:
3/25 A kérdező kommentje:
2013. okt. 8. 14:36
4/25 Imre Pál válasza:
Ha nagyon érdekel nekem egyszer cigányok mondták hogy Orbán Viktor is az.
Ők meg azért talán felismerik a saját etnikumukat.
5/25 Macungo válasza:
Bár minden roma ilyen lenne.. Nem itt lennénk. Engem pont nem érdekel senki származása, tettek alapján ítélkezem..
7/25 anonim válasza:
Szerintem nem cigány.
Azt, hogy cigány azt még a toleráns antirasszista MSZP találta ki.
Szerintem elfogadhatatlan lenne, akár zsidó akár cigány lenne a miniszterelnök Magyarországon.
8/25 A kérdező kommentje:
Ezek nem cigányok, igaz hogy nem budai úrigyerek, hanem vidéki. Ez mondjuk látszik, de mit számít?
2013. okt. 8. 14:47
9/25 Imre Pál válasza:
10/25 anonim válasza:
Nem roma hanem cigány származású. Roma származás nincsen, a roma szó jelentése: cigány férfi, a romnyi cigány nő/ asszony. Akire azt mondjuk roma, az cigány származású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!