A politika hogyan süllyedt a gyűlölködés melegágyává?
Akárhányszor idejövök vagy más pártok facebook oldalára, csak a durva, gyűlölködő és ostoba kommenteket látom:
"Dögöljön meg az összes Fidesz szavazó"
"Úthengerrel kellene átmenni a birkákon"
"Rohadjatok meg náci fideSS-esek és dzsobbikosok"
"B*zi komcsik és sátánisták"
"Szélsőjobbos marhaságot nyomtok"
Miért nem lehet emberi hangnemben normálisan megvitatni a dolgokat ? Miért csak egybites vagdalkozásokból áll a vitakultúra nálunk ?
Azért, mert egyesek képtelenek nyitott szemmel járni az országban, és nem képesek észrevenni azt, hogy most mennyivel jobban élünk, mint az elmúlt 8 évben. Csak azt látják, amit az ATV és a hasonló szellemiségű balliberális sajtó mutat nekik és ők ebben szentül hisznek.
Valamint képtelenek érvelni, és emiatt csak a gyűlölködésről szól minden vita. Például egyszer írtam ezen az oldalon, hogy Hernádi Zsolt elfogatóparancsa mennyire felháborító, érveltem is mellé, erre egy olyan szintű válasz fogadott, hogy "hülye fideszes". Az nem zavarta az illetőt, hogy a külföldiek megpróbálják tönkretenni a MOL-t az Interpol segítségével, neki az értelmi szintje a pártpolitizálásig terjedt csak.
Na persze kedves 26%, de amikor még azt is besz0pod a pártodtól, hogy a pedagógusok egytől egyig semmirekellő munkakerülő parasztok, akkor minek nevezzünk? Magas intelligenciájú, önálló gondolkodásra képes normális embernek? Nem, te egy hülye fideszes vagy. És most finom voltam. (Ha valaki az értő olvasás nevű eljárást alkalmazza rájöhet, hogy nem az összes fideszest hülyéztem le, hanem csak ezt az egyet.
Ha te mondod, akkor nyilván jobban élsz, a milliós fizetésedet nem nagyon érinti a tranzakciós adó, így is marad elég, külföldön vásárolsz be, ahol nem 27% az ÁFA, a kocsijaid is Szlovákiában regisztráltattad, mert úgy olcsó. Más lehetőség a jobb életre nem nagyon van. :) Láthatod a szárnyaló gazdaságot, a rekordalacsony munkanélküliséget és államadósságot is. Gondolom ezért vagy te a Fidesz hívője.
Azért csak primitív hozzászólások vannak zömmel, mert többnyire csak a legegyszerűbbek nem jöttek még rá, hogy a politikai pártok közötti különbségtétel értelmetlen és pitiáner dolog.
Egyformán hulladék és semmitérő az összes politikus és párt, de sokan képesek még így is vitatkozni róluk, a semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!