Az miért van, hogy az ismerőseim azt mondják rasszista meg antiszemita vagyok amiért a politikai életben Vona Gábort találom a leghelyesebb pasinak?
Az én nő ismerőseim Staudt Gábort szeretik a Jobbikból.
Ugyebár kinek mi tetszik....
A Jobbik egyféle tabunak számít bizonyos körökben, ezekben a körök azt vallják, hogy minden Jobbikkal kapcsolatos dolgot el kell ítélni.
Leghelyesebb, meg legcukibb politikus......
Remélem, még nincs szavazati jogod!
Kedves 6-os válaszoló egy kicsit komolyan vetted a kérdezőt, szerintem nem kell ennyire lehordani egyébként semmi politikait nem látok a kérdező véleményében, csupán az a furcsa, hogy ő nem politikai oldalról közelítette meg Vonát, mások mint Te is mégis politikai reakcióval válaszoltak..
Elég furcsa, hogy ennyire nem tudják az emberek elválasztani egymástól a két dolgot..
Én is nő vagyok és Fidesz szavazó már 3 ciklus óta... Mivel túl radikálisnak tartom a Jobbikot soha nem szavaznék rájuk..
De, ha a politikai véleményemet félreteszem, szerintem is jó pasi.. Az egyik legjobb a parlamentben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!