Mert könnyű manipulálni őket!
És feledékenység, bár az nem csak rájuk jellemző.
15:23
"...az államiban mindig is jobban megbíztam. "
Na, öregségedre mai értéken számolva kapsz majd kb. 30-40 000 Ft-os állami nyugdíjat. Vagy annyit se... :)
"...mert a mostani kormány nem az ő érdekeiket nézi, hanem a nemzetét."
A mostani kormány a 2014-es választási érdekeit nézi, semmi mást.
"...a multik menekülnek, mert a mostani kormány nem az ő érdekeiket nézi, hanem a nemzetét. Először zsarolnak, aztán menekülnek, ha nem sikerült."
És közben viszik majd magukkal a magyar GDP nagyobbik hányadát is. Te meg füvet fogsz legelni utána... :)
Rossz a kérdés egyébként bárkiért rajong Gyurcsányért????????????????????
Egyébként igen is teremtődtek munkahelyek, kicsit jobban utána kéne nézni, Mercedes, Lego, Knorr-Bremse, Opel mind új részleget, gyárat nyitottak és ez csak amiről tudunk.. És igen a Trafikok is új munkahely..
Egyébként én 10 évig dohányoztam 1,5 évvel ezelőttig, majd minden nap vettem cigit, de trafikba szinte soha...
És minden boltos arról panaszkodott, hogy nincs rajta haszna, csak azért tart, mert mást is vesznek mellé általában, bevonza a vásárlókat..
Úgyhogy senki nem ment szerintem ettől tönkre. Tőlem inkább egy piacot osszanak újra mint az adóforintokat lopják..
"A "békemenetben" a legnagyobb gáz az, hogy álszent, gusztustalan és hiteltelen."
Nem tudom honnan veszed ezt, jó lenne, ha állításaidat konkrétumokkal támasztanád alá... Mitől volt gusztustalan, hiteltelen vagy álszent.. Én kint voltam és ott mindenki komolyan gondolta a békés felvonulálst és azt, hogy az EU ne szoljon bele egy demokratikusan megválasztott kormány vagy egy demokratikus ország dolgába..
"Olyanok beszélnek békéről, akik a 2002 utáni nyolc évet végigcsalózták, végighazaárulózták, hidakat zártak le, tüntetéseket szerveztek, szembefordították a családok tagjait, az utcán és a médiájukban hergelték az embereket, egyfolytában uszítottak és gyűlölködtek, aztán miután összehazudozták maguknak a kormányra kerülést, éjjel-nappal magukat ünneplik és köpködik az ellenzéket."
Mindigis voltak egyet nem értő jobb oldali érzelmű emberek, csak megszokták, hogy jobb csendben maradni a szocializmus alatt.. Most meg rájöttek, hogy a demokrácia lényege, hogy nekik is van szavuk amit az MSZP szépen erővel el akart nyomni, szintén megszokásból... A tömegoszlatást egyébként külföldön bár csendben, de elítélték csak akkor az MSZP nem foglalkozott a külföldi hangokkal úgy mint most.
Kíváncsi lennék, hogy milyen hazugságokkal nyerték meg a választást, ha példákat is tudnál mondani, mert valójában az Öszödi beszéd nyirta ki az MSZP-t. Még a Fidesz is azt mondja nem ők nyertek az mszp-é veszített..
Egyébként én is azt hittem, hogy a Fidesz milyen gusztustalan tud lenni ellenzékben ez sosem tetszett, de most rájöttem, hogy az igazi gusztustalanságot az MSZP műveli ellenzékben a Fidesz kismiska.. Kibulizták a saját országuk ellen a túlzott deficit eljárást, aszisztáltak a forint elleni támadásban az IMF hitel felvételét szorgalmazták a Fidesz hiába mondta nincs rá szükségünk és tényleg nem volt.
Mellette számtalan kötelezettségszegési eljárást indíttatak ellenünk, folyton az EU-hoz rohangálnak mint a gyerekek.. Egyébként inkább az MSZP próbál hazugsággal választást nyerni.. Semmi sem volt igaz amit károgtak eddig, hogy a bankok elmennek, ha lesz bankadó meg IMF nélkül csődbe megyünk... És még mondok neked példát, de remélem Te is írsz párat az ellenkezőjéről..
"Ti, akik ennek asszisztáltok, nézzetek tükörbe és szégyelljétek magatokat!"
12 év MSZP és SZDSZ kormányzás után már tisztában lehetnél, azzal, hogy ebben az országban bármit elérhettek volna a szocik, hogy mindenkinek jobb legyen ráadásul egyszer 2/3-uk is volt, de letolják a fejedet és az ország érdekét is...
Nem nekünk kell szégyelnünk magunkat, hanem neked, hogy az ilyen még ellenzékben is koncon marakodók "összefogás" mellé állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!