Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért rajonganak rengetegen...

Miért rajonganak rengetegen olyan dologért amibe soha nem lesz beleszólásuk?

Figyelt kérdés

Pl. volt szobatársamék állandóan a híres focistákról beszéltek. szeretnek focizni de nem sokat jártak.

Meg ott a forma 1 is. Azt se értem igazán.

2013. jún. 30. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem értelek mért kellene hogy beleszólásuk legyen? Nem azért szeretjük az F1-et mert mert van beleszólásunk vagy sem.
2013. jún. 30. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Könnyebb nézni mások sikereit, mint sajátot elérni.

A sportrajongó aki rajong egy csapatért vagy sztárért ugyanaz mint a tinilányok között aki rajong egy fiúcsapatért.

2013. jún. 30. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Pont azért amiért te rajongsz egy lányért.

Bár pont te mondtad sose lesz hozzá közöd :D

2013. jún. 30. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Én sem értettem soha az ilyesmit, de ez a beteges rajongás az ellustuló emberi természettel függhet össze.

Én pl imádom az autóversenyzést, de csinálni nem nézni. Egy F1 futamot életemben nem tudtam végignézni mert dögunalom. Ugyanez a focival is meg bármilyen sporttal. Inkább ledumálom a haverokkal munkatársakkal és meló után, vagy hétvégén elmegyünk focizni, kosarazni stb minthogy a tv előtt tespedjek meg valami meleg majmot imádjak istenként. Ha én nem is keresek ezzel pénzt, meg nem kapok érte elismerést legalább élvezem.

2013. jún. 30. 18:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Első válaszoló!

Megfigyelte már, hogy mire vitte egy olyan ember aki olyasmit csinál és olyasmiért rajong amibe van beleszólása? (Pl. Avval foglalkozik szabad idejében ami a hivatása is, vagy aminek tanul.Szabad idejében szakirodalmat olvas, és nem focieredményeket.)

Szobatársamék pl. állandóan arról beszélte, h xy hova igazol, hány éves, stb..

3. válaszoló! Nem rajongok egy lányért se. Akit akarok magamnak megszerzem.

De am tényleg unalmasnak találom a focit és a forma 1-et.

Még a forama 1-et kb. 10 éve megnéztem néha-néha, mert akkoriban nem volt számítógépem és a TV-t néztük vasárnaponként. Akkoriban még rendszeresebb volt a baleset, igazából csak az tetszett benne.

2013. júl. 2. 22:01
 6/7 Robeszka5 válasza:
A Balesetek tetszettek benne?:O:D Te is beülsz az autóba és lesz egy baleset akkor nem fog annyira tetszeni::D
2013. júl. 28. 15:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Azt szokták mondani, hogy legjobb öröm a káröröm.

Azt találtam benne izgalmasnak.

2013. aug. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!