Miért rajonganak rengetegen olyan dologért amibe soha nem lesz beleszólásuk?
Pl. volt szobatársamék állandóan a híres focistákról beszéltek. szeretnek focizni de nem sokat jártak.
Meg ott a forma 1 is. Azt se értem igazán.
Könnyebb nézni mások sikereit, mint sajátot elérni.
A sportrajongó aki rajong egy csapatért vagy sztárért ugyanaz mint a tinilányok között aki rajong egy fiúcsapatért.
Pont azért amiért te rajongsz egy lányért.
Bár pont te mondtad sose lesz hozzá közöd :D
Én sem értettem soha az ilyesmit, de ez a beteges rajongás az ellustuló emberi természettel függhet össze.
Én pl imádom az autóversenyzést, de csinálni nem nézni. Egy F1 futamot életemben nem tudtam végignézni mert dögunalom. Ugyanez a focival is meg bármilyen sporttal. Inkább ledumálom a haverokkal munkatársakkal és meló után, vagy hétvégén elmegyünk focizni, kosarazni stb minthogy a tv előtt tespedjek meg valami meleg majmot imádjak istenként. Ha én nem is keresek ezzel pénzt, meg nem kapok érte elismerést legalább élvezem.
Első válaszoló!
Megfigyelte már, hogy mire vitte egy olyan ember aki olyasmit csinál és olyasmiért rajong amibe van beleszólása? (Pl. Avval foglalkozik szabad idejében ami a hivatása is, vagy aminek tanul.Szabad idejében szakirodalmat olvas, és nem focieredményeket.)
Szobatársamék pl. állandóan arról beszélte, h xy hova igazol, hány éves, stb..
3. válaszoló! Nem rajongok egy lányért se. Akit akarok magamnak megszerzem.
De am tényleg unalmasnak találom a focit és a forma 1-et.
Még a forama 1-et kb. 10 éve megnéztem néha-néha, mert akkoriban nem volt számítógépem és a TV-t néztük vasárnaponként. Akkoriban még rendszeresebb volt a baleset, igazából csak az tetszett benne.
Azt szokták mondani, hogy legjobb öröm a káröröm.
Azt találtam benne izgalmasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!