"Mindannyian egy orbánista diktatórikus korban élünk, ahol ha valaki nem ért egyet a hatalommal azt másnap elviszi a TEK."
Ejha, nem gondoltam, hogy az ATV képes ennyire zombivá változtatni egyeseket. Persze ez a balliberálisoknak nem gond, ilyen szavazókra van szükségük ahhoz, hogy a saját választóiktól lopjanak majd, miután kormányra kerültek. Szerencsére ez sose fog eljönni, az emberek többsége nem velük van.
"...végre egy értelmes és jó kormánya van az országnak a rendszerváltás óta."
Ejha, nem gondoltam, hogy a narancsmédia ennyire képes zombivá változtatni egyeseket.
A Medgyessy-Gyurcsány-érában duplájára nőttek Magyarországon a nyugdíjkiadások, persze, hogy még van sok nyugger, aki szentnek tekinti Ferikét.
Bár azért egyre kevesebb van belőlük, a nyuggerek többsége mára Orbán hű támogatójává lett. A Fidesz mára egy klasszikus baloldali nyuggerpárttá alakult át.
"Mindannyian egy orbánista diktatórikus korban élünk, ahol ha valaki nem ért egyet a hatalommal azt másnap elviszi a TEK."
Ezt vetted ezt a baromságot??? Egyetértek az előttem szólóval abban, hogy mondjon már valaki valami szémélyesen őt is érintő borzalmas gaztettet amit ez a kormány okozott neki...
Alig várom a választásokat, remélem nyer a Fidesz és bár újra 2/3-al hogy ne keljen töketlenkednia mint most az Amcsiknak vagy az MSZP-nek az SZDSZ-el.
Ha így lesz ide beírok egy kérdést, milyen érzés tudni baloldalnak, hogy ebben az országban már többé nem lehet hülyének nézni a szavazókat.
Plusz egy ilyet is beírók: HAHAHAAAAAAAAAAAAAAHAHAH HAHA HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
"Írd le, hogy személy szerint neked milyen kárt okozott a Fidesz most, igazán kíváncsi vagyok rá!"
Ha nem esett volna le, akkor csupán néhány ízelítő:
- Ellopták a magánnyugdíj megtakarításaimat. A pénzt elköltötték, nem örökölheti hozzátartozóm, és valószínűleg sosem látunk belőle egy vasat sem.
- Bedöntötték a forintot. A hatalomátvételkor 265 forinton állt az euró, ezt azóta sem érte el az árfolyam, folyamatosan 300 forint körül van.
- Nincsenek új munkahelyek, a befektetők menekülnek az országból. A közmunka nem új munkahely, csak alibi, illetve játék a számokkal, ugyanis semmi hozzáadott értéket nem termel, és semmi hasznot nem hoz.
- A banki betétek kamatai drasztikusan zuhannak, miközben az összes fogyasztási cikk jelentősen drágul. A reálkeresetem, ezáltal az életszínvonalam jelentősen csökkent.
- Ellenzékben folyamatosan ugattak az üzemanyagok jövedéki adója miatt, hogy csökkentse a kormány. Miután a Fidesz hatalomra került, nemhogy csökkentette volna, hanem növelte is az adókat.
- Ugyanez a duma a tandíjjal. A Fidesz ellenzékben leszavaztatta a tandíjat, most meg arról papol (miközben csökkentették az államilag támogatott helyek számát), hogy egyetem a inkább menjenek a fiatalok szakmát tanulni.
Az alkotmány önhatalmú újraírásáról, a választási törvény Fidesz számára kedvezően való változtatásáról meg a határon kívülieknek megadott szavazati jogról, amiről soha senki nem kérdezett meg minket, illetve az ország jelentős többsége elutasította korábban, még nem is tettem említést.
Lehet, hogy ti trafikot nyertetek, sokat kerestek, vagy rokoni szálak révén igen jól jártatok Orbánékkal, de az ország túlnyomó többsége vesztese a Fidesz politikájának.
# 10/28 Időpont ma 12:08
Gondolom tisztában vagy vele, hogy az ilyen kijelentésekért be lehet perelni bárkit , így téged is.
Szerintem ha egy idős ember valakiben megbízik és hisz neki. Akkor az mutat valamiféle erkölcsi jellemet.
Gyurcsányban legalábbis feltétel nélkül bíznak az idősek, és ahhoz nem kellett neki rezsit csökkenteni, és elvinni őket választani.
"- Ellopták a magánnyugdíj megtakarításaimat."
Kellett belépned. Én személy szerint örülök neki, hogy vége van a kockázatos magánnyugdíjpénztárak tevékenységének, az államiban mindig is jobban megbíztam.
"- Bedöntötték a forintot. A hatalomátvételkor 265 forinton állt az euró, ezt azóta sem érte el az árfolyam, folyamatosan 300 forint körül van."
Nyár óta megfigyelhető, hogy egyre jobban erősödik a forint. Már 296 forintot ér 1 euró és lesz ez még kevesebb is az év végére!
"- Nincsenek új munkahelyek, a befektetők menekülnek az országból. A közmunka nem új munkahely, csak alibi, illetve játék a számokkal, ugyanis semmi hozzáadott értéket nem termel, és semmi hasznot nem hoz."
A befektetők menekülnek az országból, ezen röhögök... Nem, kérlek szépen a multik menekülnek, mert a mostani kormány nem az ő érdekeiket nézi, hanem a nemzetét. Először zsarolnak, aztán menekülnek, ha nem sikerült. Ilyenek a multik, egyikért se kár, ráadásul ők nem befektetők, csupán itt tevékenykednek és a busás hasznot (amit a magyar emberek pénzéből szereznek) viszik külföldre.
"- A banki betétek kamatai drasztikusan zuhannak, miközben az összes fogyasztási cikk jelentősen drágul. A reálkeresetem, ezáltal az életszínvonalam jelentősen csökkent."
A spekulánsok próbálkoznak borsot törni a kormány orra alá, ezért zuhannak. Nekem a tieddel éppen ellenkezőleg, nőtt az életszínvonalam, rengeteg magyar honfitársammal együtt. Nem tudom, mit csináltam rosszul, hogy az enyém nem csökkent, biztos a kormány a hibás!
"- Ellenzékben folyamatosan ugattak az üzemanyagok jövedéki adója miatt, hogy csökkentse a kormány. Miután a Fidesz hatalomra került, nemhogy csökkentette volna, hanem növelte is az adókat."
Miről beszélsz? A legdrasztikusabb adóemelések az MSZP idején voltak, a mostaniakat meg se érezzük, sőt, csökkent az üzemanyag ára is ebben az évben végre. Ráadásul több pénzem maradt másra, mint valaha, hiába az adóemelések.
"- Ugyanez a duma a tandíjjal. A Fidesz ellenzékben leszavaztatta a tandíjat, most meg arról papol (miközben csökkentették az államilag támogatott helyek számát), hogy egyetem a inkább menjenek a fiatalok szakmát tanulni."
Ebben teljes mértékben egyetértek! Szakemberre van szüksége az országnak, nem bölcsészekre. Aki kiemelkedő teljesítményt képes nyújtani egy területen, az az államilag támogatott helyre bekerül, a többiek, akik alig 200-300 pontos érettségivel rendelkeznek, ne kapjanak államilag támogatott helyeket!
"Az alkotmány önhatalmú újraírásáról, a választási törvény Fidesz számára kedvezően való változtatásáról meg a határon kívülieknek megadott szavazati jogról, amiről soha senki nem kérdezett meg minket, illetve az ország jelentős többsége elutasította korábban, még nem is tettem említést."
Már nem alkotmánynak, hanem Magyarország alaptörvényének hívják, és nem él vissza vele a kormány, éppen ellenkezőleg, azon dolgoznak, hogy a rezsicsökkentést rögzítsék benne, nehogy később a balliberálisok szabad kezet kapjanak egy esetleges kormányra kerülésükkor a tőlük megszokott áremelésekhez.
"Lehet, hogy ti trafikot nyertetek, sokat kerestek, vagy rokoni szálak révén igen jól jártatok Orbánékkal, de az ország túlnyomó többsége vesztese a Fidesz politikájának."
Trafikot senki se nyert, ez csak egy idióta ATV-s duma. Pályázni kellett, és úgy gondolom, tisztességes feltételek között jutott hozzá mindenki, egyenlő eséllyel. A Fidesz politikájának egyetlen vesztesei a hőbörgő balliberálisok, akik képtelenek feldolgozni azt a tényt, hogy jövőre esélyük sincs a választásokon kormányra kerülni és megszorongatni a Fidesz töretlen népszerűségét.
Én már jóval felül vagyok a 70-en, de régen és most sem rajongok Gyurcsányért. Viszont az elmúlt 8 éveben nekem is és a családomnak is sokkal jobb volt, mint most Orbán alatt.
Nem csökkent senki fizetése 10-15.000.- Ft-tal, azért, hogy a gazdagok munka nélkül kapjanak százezrekkel többet.
A nyugdíjam nőtt 2.000.- el, az havi kaja költségem pedig legalább öttel. A rezsi alig csökken 2-3.000.- Ft-al, de ez csak töredéke annak, amennyivel az elmúlt 3 évben nőtt
Egyetértek az előttem íróval, hogy mennyi kárt okozott regnálása alatt a Fidesz.
Ha maradnak, akkor néhány éven belül 8 millió koldus országa leszünk, a jogállam pedig nem fog létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!