Ezek tenyleg igy probalnak valasztast nyerni jovore?
""Ja és egy valami: A gázolaj ára szerinted nem emelkedett??? Ha nem csap be az emlékezetem, sose volt még drágább. A többire nem reagálok. Tényleg hülyének kell ehhez lenni""
A gázolaj árát a MOL emeli a világpiaci árakhoz viszonyodva hol csökken az ár hol emelkedik (legutóbb a sziriai események miatt kissé emelkedet)
A fidesz egyszer sem emelt vagy csökkentet az árakon!
Hát kedves válaszoló tényleg hülyének kell ehez lenni!!!
Lássuk akkor:
-MSZP és hasonszőrű utódpártok: Nem kell nekem a múlt. Anyáztam eleget miatta akkoriban.
-Jobbik: MUHAHAHA, ehhez hozzá se kell fűzni semmit.
-Együtt-PM: minek még1 SZDSZ az LMP mellé?
-Fidesz-KDMP: valóban nagy gengszterek, de nekem például kevesebbet ártottak, mint az MSZP a 8 éve alatt.
-több nem valószínű, hogy bekerül 2014-ben az országházba.
"Én ingatlanadót fizetek"
Melyik országban élsz? A Fidesz eltörölte ugyanis az ingatlanadót Magyarországon, amint megválasztotta őket a nemzet.
"Csak néhány fővárosi kerület, illetve megyeszékhely használja ki a jogszabály adta lehetőséget, hogy magánszemélyek tulajdonában lévő lakáscélú ingatlanok után helyi adót, azaz építményadót, telekadót vagy kommunális adót szedjen bevételei növelése érdekében"
Szar helyen élsz. Így jártál. Gyere Miskolcra lakni. Itt nincs ingatlanadó. Még tart a villamosprojektből visszamaradt EU-s forrásmaradék :)) (ha elfogy, majd lesz ingatlanadó itt is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!