Van esélye már egy bal oldali pártnak jövőre választást nyerni v. még mindig kell 4 év, hogy a gyurcsány-féle időszak kicsit halványodjon?
Azok nem balos pártok.
MSZP-Gordonka-DK szentháromság egy neoliberális formáció.
Nem sok közük van a baloldalhoz és a baloldalisághoz.
Társadalompolitikát tekintve főleg igen liberálisak.
Hál Istenek az 4 év amiről beszélsz még lesz 8 is...
Remélem soha nem jön vissza Kurcsány meg LiBajnai...többet ártottak az országnak, mint a tatárok..
Van esélyük,de össze kell fogniuk.
Én nem pártolom igazán őket sem,de amit a fidesz művelt 3 év alatt,az aztán nem semmi.
Le kell a fid váltani,bár nehéz lesz.
A fityesz rossz kormányzása több kárt okozott az elmúlt 3évben,mint demokratikusan megválasztott pártok 20 évnyi kormányzása együttvéve.
Most persze nyomják majd a mézesmadzagot,hogy minden rendben van-(statisztikai adatokat hamisítanak,hogy több ember dolgozik,miközben ez egy nagy hazugság),hogy megint választást nyerjenek,aztán,ha győznek ismét bekeményítenek majd.
A baloldal amúgy összefogás nélkül a Jobbik seggét is alig fogja nyaldosni, nem, hogy majd kormány párt lesznek.
Persze úgy könnyű, hogy ketté vállunk és egyesülünk így az emberek elhiszik a sok balos hazugságot, amit szajkóznak...
Én 2010ben tudod komolyan azt hittem,hogy a Jobbik lesz a második erő.Aztán végül ki is lett?MSZP.
Szóval ennyit erről.
Egyébként valószínű,hogy 2014ben az MSZP ismét második erő lesz,csak most nagyobb fölénnyel lesz a jobbik előtt egyedül is.
Az MSZP-re azért nem szavaznék soha, mert nagyon cigánypárti.
Valami hihetetlen feltűnően akarja "becserkészni", megkaparintani a cigány szavazatokat.
Most is telekürtölték a világsajtót , hogy szegény cigányoknak nincs vize.
Németországi hírportálon is lehet róla olvasni.
Szóval mocskos egy párt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!