'89 után volt olyan időszak amikor virágzásnak, komoly fejlődésnek indult az ország?
1996-2004-2005(?).
Talán.Valakinek az utóbbi 30 évben mindig rossz volt.
Az életszínvonal emelkedett 1994-ben, 1997-től 2002-ig és 2005-ben.
A nyugatinál gyorsabb gazdasági fejlődés, tehát felzárkózás a fejlett országokhoz 1997-től 2006-ig volt.
Összességében azt lehet mondani, hogy kb. 1996-tól 2004-ig volt megfelelő fejlődési pályán az ország.
remélem a kérdező kérdése költői kérdés....
nem vagyok öreg, de komoly fejlődés a Kádár korszakban volt utoljára (ezt annak ellenére mondom, hogy nem szeretem a kommunizmust és a kommunistákat)
60-s 70-es évek...életszínvonal magasabb lett..nyaralások,tv vásárlás autvásárlás...ez újnak számított és komoly felzárkózás a nyugathoz...ma nincs komoly felzárkózás... :D
"nem vagyok öreg, de komoly fejlődés a Kádár korszakban volt utoljára"
A Kádár-korszakban végig lassabban fejlődött az ország, mint a nyugati országok. Ezért végig nőtt a különbség a nyugat és Mo. fejlettsége között.
A XX. században 4 korszak volt, amikor Mo. gyorsabban fejlődött a nyugatnál, azaz felzárkózó pályán volt: kb. 1924-29, 1935-1940, 1950-55, és 1997-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!