Szerintetek a következő választást ki nyeri meg, megint a FIDESZ?
A Jobbik esetleg megelőzi az MSZP-t?
Hogy fog alakulni szerintetek?
Ez már a 6385278617461. ilyen kérdés és még 10 hónap a választásokig...
Fidesz 50-55%
E2014+DK+LMP+MSZP 30%
Jobbik 15%
Érvénytelen, mikropártok, Kétfarkú Kutya Párt, stb. 1-2%
a baloldal is kap szavazatot:S:S:S:S
ki az a hülye aki arra szavaz???
a 60 év fölöttiek?
"Fidesz 50-55%
E2014+DK+LMP+MSZP 30%
Jobbik 15%
Érvénytelen, mikropártok, Kétfarkú Kutya Párt, stb. 1-2%"
Talán E2014+DK+PM+MSZP
Az LMP ketté vált, az egyik feléből PM lett, a másik megmaradt LMP-nek és nem olvadt be a fenti pártszövetségbe. A Gyurcsánypárt pedig nem biztos, hogy helyet kap a PM és az E2014 mellett.
Nagy baj lesz itt... Többismerősöm is közölte, hogy megvan a forgatókönyv arra az esetre, ha folytatódna a diktatúra.
Mégpedig, hogy család felpakol és irány külföld...
"Az LMP ketté vált, az egyik feléből PM lett, a másik megmaradt LMP-nek és nem olvadt be a fenti pártszövetségbe. A Gyurcsánypárt pedig nem biztos, hogy helyet kap a PM és az E2014 mellett."
Nem pártszövetségként írtam, hanem átfogóan 30%-t a komplett demokrata/baloldalnak. A másik pontoknál nagy kérdés nincs, nagyjából reálisan az lesz, amit írtam, egyedül a baloldali szavazatok pártonkénti eloszlása a kérdéses, azt meg azért nem bontottam le egyesével, mert már 25 másik kérdésnél megtették ezren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!