Hogy is van ez? A Holokauszton és 600e magyar halálán lépjünk túl, mert ideje van már, de a 25 évvel korábbi Trianont sose felejtsük el?
Miért is? Csak mert pár hangoskodó tini mást se tanult egész életében csak a fújfújzsidó fújfújcigány, "ők nem is magyarok" retorikát? Észérvekkel, ha kérhetném. Az, hogy a zsidók nem magyarok nem az.
Gondolom a nekik szánt 50 milliárdnyi stadionépítés abszolút nem felháborító és teljesen elfogadható népegészségügyi beruházás, bezzeg az eseti egyszámjegyű milliárdos beruházás zsidóknak és az évi kártérítés (1,5mrd), na az ellen tiltakozni kell! Elvégre biztos mennyi új izgalmas sörcsapot lehetett volna abból venni a DVTK-stadionba, nem?
Nevetséges a logikát és objektivitást teljesen mellőző érvelésetek, ti csak utálkozni akartok, mert csak ez van a szívetek és agyatok helyén.
Fekete Pákó is magyarnak számít ennyi erőből?
Elvégre makog magyarul és itt lakik.
Ettől még magyar lesz? Nem.
Mindkettőre emlékezni kell. Csak az a gond, hogy '90 óta a vízcsapból is a holokauszt folyik, nagyon sokszor a teljes magyarságot - kimondva, kimondatlanul - vádolták érte. Míg a "trianonozók" egyfajta szubkultúrát képviselnek, gyakran a szélsőjobbhoz kötik őket. Emlékszünk a bőgatyázásra, genetikusan alattvaló nemzetre, svájcisapkázásra stb. Lehetett volna kulturáltan csinálni, de az a hajó már elment. Köszönhetjük a hazai liberális értelmiségnek.
Arról nem is beszélve, hogy Trianon nagyon sok magyar identitású, anyanyelvű zsidót is érintett.
A stadionépítés nem tudom, hogy jön ide.
Egyszóval, túl sok, az ember gyarló, meguntuk a folyamatos holokausztozást. Túl sokat hallottuk, míg más, szintén súlyos történelmi veszteségeket nem "beszéltünk ki", Trianon, délvidéki magyarok lemészárlása, '56 - os dolgok, meg egy csomó minden. Hovatovább ezeket szóba hozni egyesek szemében egyenesen szélsőség. Nem csoda, hogy azoknak, akiknek az utóbbi fáj inkább, visszatetsző az elmúlt lassan negyedszázad folyamatos "bűnös nép" titulusa.
Annyira nevetséges vagy, 55% :D De feltételezem, ha a zsidót állampolgárságnak tartod, akkor ugyanilyen véleményen vagy a keresztényekről, buddhistákról, muszlimokról is, ugye?
Felőlem mondogathatod magadnak azt is, hogy az ég hupilila, a tényeken akkor se fogsz tudni változtatni: a Holokausztnak 600.000 magyar áldozata volt. Akik nagyrészt, de nem kizárólagosan zsidó vallásúak voltak. Tudod, a kettő nem kizáró tényező.
Az meg külön mókás, hogy instant meg tudod állapítani azt, hogy én is zsidó vagyok (nem vagyok), csak mert a véleményem a tieddel nem egyezik. Igazi vérjobber hiszti, alig várom már, hogy hatalomra jussatok (sohanapján kiskedden:D), ti nemzetmentők.
Lehet hogy nem vagy zsidó, de magyar az biztos hogy nem, ezért mondom azt amit.
Na most egy nem magyar meg ne szólja le trianont amikor a holokauszt szöveget nyomatja.
Nem vagy zsidó, és nem vagy magyar.
Akkor mi vagy?
13-as: Szerintem nem hősök azok akik csatában haltak meg. Vagyis nem mindenki, mert akit egy kicsit sem zavart az, hogy harcolhat, az egy erőszakos barom, nem pedig hős.
Aki pedig nem akart katona lenni, csak kötelezően besorozták az mártír/vértanú. A kötelező besorozás és a háború vértanúi. A többi hős pedig azok akik elmenekültek, vagy dezertáltak. Azért hősök ők, mert (nem biztos, hogy ezzel a szándékkal, de) kivonták magukat a gyilkolás és vérengzés szörnyűségei alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!