Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan jobbikos ember,...

Van itt olyan jobbikos ember, aki szeret magyarországon élni és nem tartja kirekesztőnek a zsidó embereket, illetve az országot?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 14:59
1 2
 11/16 Dick Esmen ***** válasza:
100%
Akiket ismerek jobbikosok mind utálják a zsidókat(mondjuk sok nem jobbikos is).
2013. okt. 2. 19:19
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
Nem szimpatizálok a jobbikkal, sem bármelyik politikai párttal, a zsidókat sem utálom (de nem is szeretem), de van olyan EMBER, aki nem tartja kirekesztőnek a zsidó kultúrát? Nem kell ahhoz jobbikosnak lenni, hogy láss és értelmezz. Az ország alatt, melyik országra gondolsz? A mienkre, vagy izraelre? Szerintem nálunk még nem utaznak külön buszon a kisebbségek...mert valahol keletebbre, az antirasszistatrapistafasiszta fellegvárban, ez nagy divat. Előbb a saját házuk táján kéne söprögetniük, mielőtt nácit kiáltanak.
2013. okt. 2. 20:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Van olyat etnikum aki köhm nem a szívem csücskei de ezek nem a zsidók, és őket sem a színük vagy a rasszuk miatt, hanem a cselekedeteik alapján. Egy jobbikos.
2013. okt. 2. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:

# 2

Nem azért utálják éppen öket mert olyan a börük hanem mert jellemzö rájuk egy viselkedés!

A sztereotípiák se véletlen alakulnak ki!

2013. okt. 3. 01:45
 15/16 anonim ***** válasza:
A zsidók szeretnek más népeken élősködni, és magukat "felsőbbrendűnek" tartják. Aki ezt elviseli az hülye.
2013. okt. 3. 02:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Én Jobbikos vagyok,és szeretem a hazámat sőt még soha nem is jártam külföldön és nem is akarok!A zsidókkal kapcsolatban engem egyáltalán nem érdekelnének ha békén hagynák Magyarországot,felőlem izraelben azt csinálnak amit akarnak!De az azért nagyon nincs rendben hogy nekik több joguk van,mint nekünk a saját hazánkban!És az sincs rendben hogy izrael nem kér,hanem parancsol a Magyar kormánynak..
2013. okt. 6. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!