Hogy lehetséges, hogy a magyar gárdának egy zsidó ember az alapítója?
Miért ne lehetne?
Hiszen ma már sok zsidó maga is ellenzi pld a cionizmust.
A magyar gárda sem valakik ellen jött létre hanem a magyar emberekért.
Tisztában vagyok vele.
Csak sajnos sokan azt hiszik , hogy minden zsidó egyforma.
"Csak sajnos sokan azt hiszik , hogy minden zsidó egyforma."
Igen ezt hívják előítéletnek. Erre épül a rasszizmus és az antiszemitizmus.
"Gyakorolja a zsidó vallást?
Mivel a zsidó identitás - a magyarhoz hasonlóan - nincs tisztázva, a kérdést nem tudom értelmezni"
Ez tetszett a legjobban az interjúban. Azért én tudom értelmezni a kérdést, ha valaki megkérdezi tőlem, hogy gyakorlom-e a vallásomat. Nevetséges.
Mindenképp lehetséges, hisz nem cionista.
A cionisták csinálják a balhét....
"... a magyar gárdának egy zsidó ember az alapítója?
Nem alapítója, hanem alapító tagja.
Alapító az, aki alapította, létrehozta.
Alapító tagja az, aki az elsõk között lépett bele.
"Hogy lehetséges ... ?"
A magyarázat: ha egy zsidó hülye, akkor az nagyon hülye.
Mellékes megjegyzés: amint látom, itt is csak olyanok írtak "cionistákról", akiknek fogalmuk se, mi az hogy cionizmus, cionista.
( Hogy ne maradjon olyan tudatlan, aki esetleg újra idenéz: cionista, aki szerint a zsidóknak is, mint minden más népnek, joguk van saját államhoz és ha már van nekik, akkor, akárcsak bármely más állam polgárainak, joguk és köteleségük, hogy megvédjék hazájukat.
"Cion": legszûkebb értelemben a jeruzsálemi Templomhegy
A cionizmus azért "cionizmus", mert természetes, hogy a zsidó állam ugyanott legyen, ahol egyszer már 110 éven át létezett, a Szentföldön és persze Jeruzsálem fõvárossal.)
"mi magyarok "kollektív bűnösök" vagyunk"
Ezt kizárólag fasiszták, nácik hangoztatják, zsidók és más épelméjûek ilyet soha nem mondtak.
A fasisztának, nácinak viszont igaza van, ha bûnösnek tartja magát. Nem kollektíven, hanem egyenként minden egyes fasiszta, náci. Akár magyar, akár eszkimó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!