Hogyan lehetséges, hogy a fiatal magyar baloldali emberek inkább az MSZP-re szavaznak, mint az LMP-re?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 16:55
1/18 anonim válasza:
Mert mi bajod a kommunizmussal?A komcsik amúgy a fityeszre szavaznak.
2/18 anonim válasza:
Mert az LMP-nek nincsenek konkrét elképzeléseik, fiatal társaság tapasztalat nélkül.
3/18 anonim válasza:
Mert az MSZP baloldali elveket vall,de NEM komcsik. Különben sem létezik kommunizmus.
Az LMP pedig egy kiforratlan párt,nem tudni,hogy mit akar.
4/18 anonim válasza:
Mert az mszp jobban tud lopni...
5/18 anonim válasza:
nem vagyok túlságosan oda az lmp-ért, de ők legkisebb rossz.
6/18 anonim válasza:
Az lmpt az mszp alkotta, amit az mszmp alkotott.
szóval a baloldali "komcsi" fiatalok mindegy melyikre szavaznak, akár thürmer kommuniusta munkáspártjára is szavazhatnak, pont ugyanaz lesz az eredmény!
7/18 A kérdező kommentje:
Az LMP-t az MSZP alkotta??? Ezt honnan szeded?
2012. jún. 28. 19:09
8/18 Dick Esmen válasza:
Szerintem a fiatal baloldaliak nem szavaznak egyik pártra sem.
9/18 anonim válasza:
majd szavaznak bajnai györgy gordonra
10/18 A kérdező kommentje:
Remélem, FRAKK. De akkor sem értem, hogy miért van az, hogy az MSZP népszerűsége folyamatosan emelkedik, az LMP meg már ott tart, hogy be sem jutna a parlamentbe. Őszintén szólva én sem szoktam szavazni, de nekem ez akkor is fura, hogy a jobboldali fiatalok ennyire összetartanak (jobbik, fidelitas stb), baloldaliak meg mintha nem is lennének.. mind kiment külföldre vagy mi van?
2012. jún. 28. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!