Hogyan lehetséges, hogy a fiatal magyar baloldali emberek inkább az MSZP-re szavaznak, mint az LMP-re?
"Az LMP-t az MSZP alkotta??? Ezt honnan szeded?"
Az tök mindegy honnan szedte, és némi korrekcióval megerősítem:
Az LMP -t ugyanaz a pénzügyi érdekcsoport hozta létre és juttatta be a parlamentbe akik az MSZP -t is.
"Hogyan lehetséges, hogy a
fiatal magyar baloldali
emberek inká..."
A baloldalt nem hoznám össze a magyarsággal...
Egyáltalán nem vagyok biztos, hogy az állításod igaz.
Szerintem azért lehet így mert az lmp összefogás ellenes fidesz kihalására játszik de az még soká lesz. Míg az emberek egy részének nagyon elege van a fideszből. Az lmp nem akarja leváltani a fideszt ha leakarná összefogna a többi párttal.
A Tárki asszem fidesz-közeli közvéleménykutató, szal nem balos újságírók találták ki:
"A kutatás érdekessége, hogy legnagyobb arányban a Jobbik szavazói tervezik a kiköltözést, közülük minden harmadik megkérdezett számolt be erről. – A Jobbiké a legfiatalabb szavazótábor, sok vidéki férfi szavazóval. Mivel nekik az átlagosnál kisebb esélyük van munkát találni, családot alapítani, többen tervezik közülük az emigrációt. Az erős nemzeti érzelem, ami jellemzi őket, nem írja felül az egyéni érdekeket – magyarázza Sik Endre."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!