Mi az oka annak, hogy Magyarországon szitokszó a liberális szó, illetve a liberális mentalitás, holott tőlünk nyugatra EGYÁLTALÁN nem az és teljesen természetes, hogy vannak ilyen emberek is?
Bonyolult.
Lényegében az SZDSZ tehet róla.
A liberalizmus nem volt népszerűtlen, de aztán az SZDSZ kimutatta a foga fehérjét, megmutatta milyen is a liberalizmus.
A magyaroknak nincs balkáni mentalitásuk.
Egyébként ennek köze van ehhez az etnikai problémához.
A liberális elvek szerint el sem ismerhető ez a probléma, illetve nevetséges estközökkel akarja megoldani.
Ugyebár ez olyan, mintha az akarnád nekem elmagyarázni, hogy a széklet bizony nem büdös, vagy a rövidnadrágot is ki lehet térdepelni.
azért mert a saját hazánkban ne másokat helyezzünk előtérbe.
mivel a hazai liberálisok mindenki mást fontosabbnak tartanak minta saját népét.
az addig rendben hogy mindenki egyenlő meg fogadjuk el a másikat na de hogy az idegennek több joga van mint a magyarnak az már azért túlzás. külföldön is érzik pl anglia ausztria hogy bizony kényelmetlen ennyire eltérő embereknek egy helyen élni. nem rosszabb egyiksem mint a másik de más. mindenkinek megvan a maga helye. ne akarlyunk ráerőltetni semmit senkire.
"Lényegében az SZDSZ tehet róla. "
Ebben sok igazság van! Valójában az sdsz NEM volt liberális párt, csak akik szidják a liberalizmust azt hiszik, hogy az az szdsz féle politika...PEDIG NEM!
De a sok VIDÉKI prolival ezt nem lehet sajnos megértetni.
stbi:
téged is agymostak. Sajnálom. A liberalizmus még mindig nem azt jelenti, hogy a külföldieket előnyben részesítjük a saját otthonunkban...
23:31
A liberalizmus még mindig nem azt jelenti, hogy a külföldieket előnyben részesítjük a saját otthonunkban?
merthogy 23:38-van
A szavak jelentése az idővel változik, köcsög.
Egyrészt ma már nincsenek klasszikus liberális pártok... vagyis lényegében mindegyik párt az. Ami a 19. században liberális nézet volt, az ma már természetes, még a radikális pártoknál is. Amit ma liberálisnak nevezünk az valójában neoliberális, ami a személyes véleményem szerint egy orbitális prédikálás a semmiről... de ha ettől eltekintünk, akkor leginkább azért szitokszó, mert az összes párt, ami azt állította magáról, hogy liberális (SZDSZ, MSZP, Együtt akármennyi), az mind teljesen lejáratódott, korrupt maffiapárt.
Ezenkívül a liberális pártoknak egyáltalán semmilyen véleménye nincs egy nagyon fontos kérdéssel kapcsolatban, ami fél évszázadig a kommunizmus miatt el volt hallgatva, hogy mégis most mi legyen az elcsatolt magyarokkal. Nem az a legnagyobb baj, hogy rossz a véleményük és megoldási javaslatuk ezzel kapcsolatban, hanem, hogy egyszerűen NINCS, nem vesznek róla tudomást.
Én Ausztriából származom , elmondom engem mi zavar.
Engem például nem zavar a homoszexualitás , felőlem házasodhatnak is, meg azt csinálnak amit akarnak.
A demográfiát úgysem befolyásolják.
Nem károsak a társadalomra.
Vannak homoszexuális barátaim.
Viszont ez a színesfétis, bevándorlópártiság, Magyarország esetében ez a roma imádat engem nagyon zavar.
A bevándorlók hazavágják az európai kultúránkat.A majdani Európában az imámok a jogvédőket meg a liberálisokat fogják először felakasztani vagy nyilvánosan megköveztetni, mert kiálltak a nők jogaiért.
Rosszul vagyok, hogyha a fenséges fővárosban, Bécsben hidzsábos vagy becsomagolt letakart nőket látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!