Miért csak 65 év felett politizálnak az emberek számottevően Magyarországon? Nem fordítva kellene lennie ennek? Ez természetes?
mert:
-unatkoznak, és ráérnek
-előző rendszerben úgysem volt akkora választás, ezért aki szerette a rendszert és reméli hogy visszatér az baloldali, aki utálja, az jobboldali
-több nyugdíj reménye mindig kampányprogram
-túlságosan nagy felelősségtudat (pl. egy családos a választás napján ha jó idő van, inkább elmegy kirándulni a gyerekekkel, a nyugdíjasok meg ha nem kapnak szívrohamot meg agyvérzést egyszerre, elmegy szavazni)
-sok a szenilis meg agyérelmeszesedett öreg ember
-na meg alapból öregedik el a társadalom, ezért statisztikailag is többen vannak
1. A Jobbikosok többsége fiatal, az MSZP-sek többsége öreg.
Ők érnek rá.
2. Én például 14 évesen nem tartom magam olyan öregnek :D Mégis itt vagyok kb 3 éve :)
Valóban az idősebbek jobban ráérnek, meg aki dolgozik, az nem igazán szeretné, hogy valaki, mondjuk a főnöke viszontlássa a tv-ben valamelyik gyűlésen. Ő többet kockáztat, mint az idősek.
Az pedig nem igaz, hogy csak a 65 év felettiek politizálnak.
Szerintem az a 65 év felüli, akinek még van egy kis józan ítélőképessége már nem politizál.
Ha valaki még ennyi idős korára is hisz a politizálása értelmében, sajnos az életében semmit nem tanult meg.
69/F.
09-17 08:28
Öröm ilyeneket olvasni! Van még remény,hogy nem csak Atv/hírtv sopánkodó nyugdíjasok vannak az országban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!