Magyarországban miért csak az árak EU-sok és a fizetések nem? A többi lent.
"Vagy például Kölnnél 1,719 EUR/L-ért tankoltunk, míg Magyarországon 491,90 "
Ha te 1 hete 490Ft-ért tankoltál, akkor téged csúnyán átvertek. Légyszi mondd a kutat, hogy messziről kerüljük. Nem véletlen 419,90 volt az? Értem én, hogy autópályán 20Ft-tal is magasabb lehet a benzinár, de a 490 az 80-nal magasabb, mint a normál ár. Még az extra adalékos benzin sincs ennyi.
"# 3/6 jajj istenem :) nem mondod komolyan a magyar átlagfizetés 1000 euro,azaz 310.000 kemény forintos?! "
Hol írtam én azt, hogy 1000 euró a magyar átlagfizetés? SEHOL. Azt írtam, hogy van, aki ennyit keres. Sőt van aki még ennek is a többszörösét. Igen, itt, Magyarországon. És ha ez neked csak az álomfizetés, akkor azon kezdj el gondolkodni, hogy az életed melyik pontját rontottad el úgy, hogy ez távol került? Nem, nem mindjárt a születésed volt az. De - mint azt a mellékelt ábra mutatja - a szövegértés már nem annyira lett az erősséged. Vágom én, hogy vannak dolgok, amiken már nem lehet változtatni.
18#
Annyiban különbözik csak hogy korábban más "unióktól" kaptuk meg a lopott autónk visszavásárlási lehetőségét.Lényegében a tolvaj változott mi ugyanúgy szívunk.
"Idén nem további 20%-kal csökkentik a rezsit, hanem összesen lesz 20% az eddigi csökkentéssel."
Ezt a baromságot hol hallottad? Ne az ATV-t nézd, ha az aktuális politikai hírekről akarsz érdeklődni!
MTI, Lázár János szájából hallottam:
De most akkor tényleg mi az igazság a rezsicsökkentésben?
ATV-t nem nézek, még csak az kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!