Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Morvai Krisztina miért ennyire...

Morvai Krisztina miért ennyire buta? Nem értem hogy az EU-t miért piszkálja olyan belpolitikai kérdésekkel melyekben nem járhatnak el.

Figyelt kérdés
Ha már ott dolgozik legalább utána nézhetett volna, hogy az EU-nak hol van hatalma beavatkozni...
2009. nov. 5. 19:21
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Engem zavar ha ausztriában ilyet látok... Es ne érvelj azzal hogy a nyelvet nem kell helyesen használni, pl valakit szemét németnek vagy egyszerûen szemétnek nevezni nem ugyanaz...
2009. nov. 5. 23:01
 22/29 anonim ***** válasza:
Kinga Göncová XD
2009. nov. 5. 23:23
 23/29 anonim ***** válasza:
22%

Ohó!Micsoda illusztris társaság!

Ma csak itt,csak most,csak nekünk az oxfordi tanárok írnak.Mert gondolom minimum azok,akik lebutáznak egy hazai iskola tanárját.

Morvai egy nagyon okos nő,más kérdés,hogy a saját,vagy a pártja hasznára kívánja ezt fordítani.Majd kiderül(a többi politikus Orbántól-Gyurcsányig inkább saját boldogulásra használta)

A magyar belpolitikát miért viszi be?Mert az MSZMP-s,bocsi MSZP-s politikusok,már megtették,mielött kiment volna.Ők azt mondták,hogy a JObbikosokkal nem hajlandók együtt dolgozni.Értitek?Ott,azok,akiknek az lenne a dolguk nem kevés pénzért,hogy a mi malmunkra hajtsák a vizet,ehelyett haragszomrádot játszanak.Ha az elvált feleségét delegálnák valakinek,aki 10 éve pereskedik,akkor is kutya kötelessége lenne OTT együttműködnie vele.

Ja a palesztinok!Azonkívül,hogy tényleg igazat mond Morvai,természetesen támadja mindennel a mmostani rezsimet.Azok után amit ők tettek,nem ülhet ölbe tett kézzel Brüsszelben.

2009. nov. 5. 23:26
 24/29 anonim ***** válasza:
32%

Igen, tényleg palesztinok vagyunk! Ekkora ökörséget!

A ti házatok körül is nap mint nap légicsapások vannak, illetve izraeli razziák? A szomszédotok is rakétákat lő ki valahova a távolra? Hullák fekszenek az utcán mindenhol? Öngyilkos merénylők robbantgatnak a környékén?

Hát, Morvai állítása szerint pedig valami ilyesminek kéne lennie.

Ja, hogy zsidó cégek fel akarják vásárolni az országot. Akkor a világ 99%-a palesztin, mindenhol ez megy!

2009. nov. 5. 23:29
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem,lőni még nem lőnek.Viszont simán utcára kerülhetsz,éhenhalhatsz.

Te se tudhatod,mikor leszel munkanélküli,vagy betegedsz le.Esetleg nyugdíjas is lehetsz majd,persze nem úgy,hogy 420

milliárdot!nyúltak le a magánnyugdíjpénztárosok.

Szóval ha beledöglesz,nem lesz mindegy.

2009. nov. 5. 23:41
 26/29 anonim ***** válasza:
De,ha beledöglik,akkor már mindegy XD
2009. nov. 5. 23:48
 27/29 anonim ***** válasza:
90%

A világ minden táján az utcára kerülhetsz és éhenhalhatsz.

Ezért vagyunk palesztinok?

Lehetnénk ennyi erővel etiópok us!

2009. nov. 6. 00:49
 28/29 A kérdező kommentje:

Nem értem hogy miért kell ahoz az oxfordon tanitanom hogy egy magyar politikust kritizáljak? Csak azért mert az ELTE-n tanít nem fogok rögtön elájulni.

Amiket az interview-kban mond azok sokszor a gazdaság, a globalizáció, és a geopolitika iránti tájekozatlanságról tesz tanu bizonyságot. A metaforái határozottan rosszak és a tényeket erôsen ferditik. Továbbá hazudik rendszeresen: pl. amit legutobb láttam az az hogy azt állitotta hogy nyugat európában nem kutatják át a vevôk táskáját. Ez általában igy van de pl Londonban átkutathatják (már láttam ilyet a Sainsburyben és a PC Worldben).

2009. nov. 6. 01:13
 29/29 anonim ***** válasza:

Mit hazudik a gazdaságról,globaliziációról?

Teljesen igaza van.

Nekem őszintén szólva a Jobbikból a sok cigányozás,zsidózás nem tetszik,mert nem lehet kollektive egy kalap alá venni az embereket(én vagyok az a fehér holló,akinek van normális zsidó meg cigány ismerőse, viszont ismerek elég sok antiszociális árját is)

Egyébként tetszik ,nem tetszik,a többi dologban igazuk van.

Angliát meg ne nagyon számold az un "nyugathoz",ők mindig is a saját világukban fognak élni.

Egyébként kritizálni mindenkit lehet,de itt voltak,akik erőteljesen butáztak,meg hülyéztek.Szerintem ha valaki nem ismeri egy szó jelentését,akkor ne használja...

2009. nov. 6. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!