Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Morvai Krisztina miért ennyire...

Morvai Krisztina miért ennyire buta? Nem értem hogy az EU-t miért piszkálja olyan belpolitikai kérdésekkel melyekben nem járhatnak el.

Figyelt kérdés
Ha már ott dolgozik legalább utána nézhetett volna, hogy az EU-nak hol van hatalma beavatkozni...
2009. nov. 5. 19:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
66%
Nem az a lényeg neki, hogy beavatkozzanak, hanem, hogy a lehetséges szavazóbázisa lássa, hogy ő felvetette ezeket a kérdéseket és "harcol értük". Ő tudja az, hogy nem ér el vele semmit, de a szavazók általában nem. Ez már a kampány része.
2009. nov. 5. 19:43
 2/29 anonim ***** válasza:
31%

Amit belpolitikai színezettel akarnak beállítani, az lehet hogy csak részben vagy egy bizonyos nézőpontból, esetleg arra hivatkozva is értelmezhető e-képpen!

Írj be egy linket vagy, hivatkozz! Akkor lehet értelmezni az esetet, de nem Morvait.

[link]

Legalább a linkben a bejátszás címét add meg.

2009. nov. 5. 19:45
 3/29 A kérdező kommentje:
És azzal mit ér el hogy a szuverén Magyar államot palesztinához hasonlitja? Palesztina se nem szuverén (nincs államuk) se nincs állandó összefüggô területük( helyette egy idegenek által kontrolált zonáik vannak). Ráadásul senki nem szálja meg Magyarországot nemzetközileg jogellenesen (legalábbis félig)... Nagyon sántit ez a nagyon gyenge összehasonlitás...
2009. nov. 5. 19:50
 4/29 A kérdező kommentje:
2009. nov. 5. 19:53
 5/29 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a csaj alapból ilyen zseniális. Nem véletlen hogy jobbikos.
2009. nov. 5. 19:55
 6/29 anonim ***** válasza:
57%
Én támogatom a Jobbikot, de ezt a palesztin kérdés dolgot nem értem. Mit erőltetik?? Semmi közünk hozzájuk, és szutykosak is...
2009. nov. 5. 20:09
 7/29 anonim ***** válasza:
70%
Jól látod, a Jobbik egyik legnagyobb gyenge pontja Morvai szerepeltetése. Nem nagy ész a csaj, lehet sokat tanult meg minden...de ami nem megy nem kell erőltetni. Ezt a Palesztinást is felhozta a Napkeltében legelőször, ahol leszerepelt, nem választókat szerzett hanem az újságírókat támadta, a parlamenti beszéde is nagyon gyengére sikerült. Szerintem jópár szavazót szereznének, már azzalis, ha őt kitennék a vezetők közül
2009. nov. 5. 20:20
 8/29 anonim ***** válasza:
42%

Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság

Ezzel foglalkozik a libe, aminek a magyar képviselője Gönc Kinga

A kényes az, az ügyben hogy a feladatkörük, részben az olyan rendőri és államhatalmi, túlkapások és törvénytelenségek, szakmaiatlanságok kivizsgálása,

Amilyeneket, a Gönc Kingát delegált állam kormány folytatólagosan és felülvezérelten elkövetett, elkövetetett! Továbbá a nemzetközi tekintetben is gyakori arab, palesztin, zsidó, kérdés magyar, pártatlan szignójaként számon tartott delegált

származtathatósága. Hogy finoman fogalmazzak, a „másodrendű identitása” okán a legnagyobb gondosságot szemelt tartva, talán ellentétet a jó erkölccsel, elvárni a pártatlan hozzá állást. Az egész világon ezek a másodrendű identitással megáldott állampolgárok kerültek eddig pozícióban, ami elég kétségbe ejtő, és sokszor az elfogultság gyanúját keltette és kelti. Ma már szerencsére kevésbé tesznek hasonló, elfogultságra okot adó lépéseket a nemzet államok. Talán ezért is kell szóvá tenni!

Persze csak remélni tudom, hogy a liberális érzelműek a józan végleteket kiszűrődni vélik és etikai okok helyet nem politikaiakat akarnak gerjeszteni az esetből.

2009. nov. 5. 20:44
 9/29 anonim ***** válasza:
44%

Én támogatom a Jobbikot, de ezt a palesztin kérdés dolgot nem értem. Mit erőltetik?? Semmi közünk hozzájuk, és szutykosak is...

Nem tudom, neked milyen nézeteid vannak az emberi, állampolgári jogokkal kapcsolatban.

De én mint Jobbikos nem tennék különbséget az amerikai, spanyol, ugandai, vagy zsidó, emberek között sem ha alapvető emberi jogokról van szó. Ezt próbálja a Jobbik már rég megértetni mindenkivel.

A cigányságról sem mondta soha hogy el kell őket zavarni , azt viszont igen hogy megoldást kell találni az álltaluk gerjedő problémákra, és ha nem beszélünk róla attól még gerjed, csak nem látjuk.

A zsidókról is ez a vélemény, hiszen hogy lehet úgy bizottságot felállítani pld a palesztin- izraeli feszültségek kivizsgálására, hogy a vizsgáló biztosok egy jelentős része más más ország képviselője de zsidó származású? Na ne:::::…!!!!!!!!!!

Ellenben Krisztinának ez a foglalkozása " jogvédő "!

2009. nov. 5. 20:55
 10/29 anonim ***** válasza:
56%
Morvai nem csak buta,de sok kárt okoz az országnak is az ostoba beszédeivel.(Nem ő az egyetlen politikus ).A kutya sem törődik azzal,amit mond.Legfeljebb az itthoni Jobbikosok hiszik el minden szavát.Attól még nem fog megváltozni semmi sem.
2009. nov. 5. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!