Mi volt a legérdekesebb belpolitikai mozzanat a héten?
Sólyom László főbíró-jelöltjének leszavazása,(meg nem választása)
Budaházy György letartóztatása(már amennyire ez politika,de szerintem az..)
Csak egy kis komment:
Nem durva azért h ebben a jogállamnak csúfolt xarrakásban itt az unió közepén napjainkban is mennek akocepció ügyek, most élen Budaházyval, de volt előtte is pár.
Én erről nem egyszer beszéltem külföldi (nyugati) emberrel, és értetlenül néz rám, hogy "de hát nincsenek nemzetközi megfigyelők, hog yvalóban jogállam legyen?". én meg mindotam, ha lennének is, az is csak olyan magyarosított módon lenne, meg hát ahhoz is mi kerülne? Amit éppen akarnak, most is végül is eredményesen kábítjuk a külföldet azzal h nálunk jogállam van, aztán akinek volt egyéb tapasztalata az tudna mesélni. Na azért ne ringassuk magunkat abban h a nagy nyugat ezt meg is eszi maradéktalanul, mert nem egy normálisabb országból való emberkével beszélgetve bizony azért tudom h megvan a véleményük erről az országról, és hát formailag ugyan unió, de magukban ezen jót nevetnek ... Csak az a baj, hogy nekünk meg nem annyira vicces, sőt sztem kifejezetten undorító.
Jó hát ennyi, de sajnálom Budaházyt, pedig nem szimpatizálok vele különösebben, de az tuti, hogy amit lehet azt most rá fogják húzni, ill. amit nem lehet azt is. ... Nálunk minden lehetséges, csak akarni kell. Majd figyeljétek meg, most hirtelen meglesz a rendőrpalotára lövöldőző is, meg tudom is én, pár felderítetlen (vagy csinált) ügyet most a nyakába varrnak, aztán ennyi, félre van állítva. Na ez az undorító.
És még hogy jogállam ???? Jó vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!