Most már soha nem fog nőni az értelmiségi szakmákban dolgozók fizetése?
Vérlázítónak találom hogy egyetemi tanárok mindenféle plusz tevékenység (publikációk,lektorálás,elnöki posztok és kutatások) mellett is max 450e-500e forintot képesek csak kapni!Közben a leg alapabb dolog hogy a tanárok jól éljenek,mert tény hogy ha egy országban nincsen tanítás,az az ország meghalt.
De ugyan ez a helyzet az orvosokkal,kutatókkal,vagy bármi hasonló szférában dolgozóval.Nincsenek megfizetve.
Ez lehetséges hogy fog-e egyáltalán valaha változni?Mert oké hogy lesz 2 millió kétkezi munkát végző ember (nem lehurrogásból,eladókra,takarítókra,meg buszsofőrökre is szükség van,de lássuk be:az értelmiség adja az ország gerincét) de minden kicsit is iskolázottabb ember kimegy külföldre.
7 nem vagyok bolti eladó, egyszerűen csak nem vagyok arrogáns antipátiás.
Kicsit is iskolázottabb kimegy külföldre?
Igen azok a beképzelt egoista arrogáns fiatalok akiknek soha semmiért sem kellett megdolgozniuk mint amilyen a kérdező is lehet. Arra verik a hisztis nyálukat hogy nem keresnek egyből akkora pénzeket mint más 20 éves munkaviszonnyal sem.
Persze azért a proli által befizetett adóból nagyon szívesen tanulnak ingyen, aztán elhúznak külföldre qrvulni a nagyobb fizetésért.
Mondom én aki szintén iskolázott vagyok, és itthon maradok, mert magyar vagyok és itt a helyem.
És pont az iskolázottságom miatt tudom ezt a gyerekes arroganciát letenni és együtt érezni azokkal a bolti eladókkal.
Mert tudom hogy én nem tudnám azt csinálni amit ők.
Én kevesebbet dolgozok és többet keresek csak ők, és ez engem is zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!