Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lehet tudomásul...

Miért nem lehet tudomásul venni, hogy a 2006-os zavargások idején csőcselék randalíroztak a városban?

Figyelt kérdés
Egyértelmű, hogy azok az emberek fideszes, illetve szélsőjobboldali egyének (huligánok) voltak.

2013. szept. 17. 18:45
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
89%

Azért 2006-ot így összemosni '56-tal...

'56-ban ezrek haltak meg, a harcokban és az utána következő megtorlásban is.

Ott,akkor nem gumilövedékek röpködtek!

2013. szept. 17. 23:41
 22/35 anonim ***** válasza:
35%

Én arra gondoltam amikor komcsik vontak párhuzamot miszerint 56ban is a csőcselék ment ki az utcára.

Na most az esetek 99%-ban aki csőcselékezi 2006ot, az 56ra is ezt mondaná, de nem mondja mert kilógna a lóláb, vagy jól megvernék, de attól még ezt gondolja.

Miért nem lehet tudomásul venni hogy még ha focihuligánok rongáltak is sokszor oktalan, akkor is nem a okozatot kéne szidni hanem az okot.

Mert azt mindegyik csőcseléző kiszokta felejteni hogy bizony az öszödi böszme miatt mentek ki az emberek az utcára. De hát mit is várunk tőlünk, a kicsavart érdek gondolkodásukban az egy remek mű volt, (egy vallomás volt az akasztófához) de ő szerintük egy bevalló remekmű (igen bevallotta hogy az mszp lopta,csalta,hazudta az országot és nem más pártokra "önbevallott" hanem az mszp-re! na most a hívő vérkomcsik a kormot is kitudnák fehéríteni és eladni kókusz reszeléknek ha az lenne az érdekük, és erre tudnának megesküdni tiszta szívvel is akár, előtte evvel vált bizonyossá hogy egy komcsi szíve,gerince,szava, az igazságra való hivatkozása annyit ér mint a hajnali harmat a csiga nyálon).

Az meg hogy erre jogos reakciónak kimentek az emberek tüntetni (még így is kevés volt) meg maga a patás ördög?

Rendőröket szabadon hagyták bosszúállni, következmények nélkül erős eltusolásokkal védve?

Vezetők büntetés nélkül a helyükön maradtak?

Most csak azért mert fideszes, szélsőjobbos szabadon agyon lehet verni tök jogtalanul akár, csak mert ott volt?

Ez a nagy demokrácia?

Mert nekem rohadtul a szocializmust idézi, önmaga paródiája ez az egész, főleg hogy még a 2/3os fidesz sem akar vele mit kezdeni érdemben.

Ki lett a vesztese ennek végeredményben?

Aki élve a demokrácia adta jogával kiment véleményt nyilvánítani.

Azt hogy ezt a rendőrök elnyomták a szocik meg tapsoltak hozzá, bizonyítja hogy demokráciára egy szoci sem hivatkozhat, mert önmaguk sem tartják be annak szabályait, amikor meg állandóan azért sikítoznak mint a fürdős...

Ha ez a franciáknál lett volna, az mszp székház aznap megsemmisült volna, a politikusaik meg vagy a Dunában vagy a lámpapóznán aludtak volna végleg.

2013. szept. 18. 19:02
 23/35 anonim ***** válasza:
22%
Nem az emberek voltak a csőcselék, hanem a kormány! Ebből lett elege az embereknek. És íme itt az a "pár száz" ember: https://www.youtube.com/watch?v=wfcCDR3XkL0
2013. szept. 19. 18:50
 24/35 anonim ***** válasza:
64%
Ja mert mikor Gyurcsány bevallotta hogy nem csinált semmit 4 évig... mégis milyen reakciót várt? Tapsolva kellett volna utcára menni az internacionálét énekelve? Én azt nem tudtam tudomásul venni, hogy nem történt meg az MSZP felelősségre vonása, valamint hogy Gyurcsány még mindig a politikai életben van, mint nagy demokrata... Ennek az embernek van bőr a képén! Az ő szemét kellet volna kilőni.
2013. okt. 1. 23:21
 25/35 terményes ***** válasza:
66%

CSöcselék volt a százeres tömeg mely a FIDESZ 56-os megemlékezésén volt az asztóriánál ? Gránátvetővel lötték közénk a kögygázt !Csöcselék volt az az idős történész hölgy akit a rendőrök bántalmaztak? ( A késöbbi birósági tárgyaláson eggyöntetüen állították: az állig felfegyverzett férfiakat az 50 kilós nő támadta meg!

Csöcselék volt az az olasz túrista csoport kiket szintén

megvertek, igaz nem lehet tudni , hogy kik, mert nem voltak azonosíthatók. A Gyurcsány beszéd után tizezrek

tüntettek a parlament előt ( érted is ) ök is csöcselék voltak ? Kik nem viselik a hazugságot,a megtorlást, ök mind csöcselék ?

2013. nov. 1. 20:36
 26/35 anonim ***** válasza:

Igen, 1956-ban is focihuligánok és rendbontók randalíroztak, de sose félj, a hős szovjet elvtársaid legyőzték őket! Nyugodtan pontozgassál le az elvtársaiddal, nácizzál is mellé egy jóízűt, a bugyuta érvképtelen fajtád másra nem képes.

Szégyen hogy ilyennek szavazati jogot adnak egyáltalán...

Ja és szaladj jelenteni a válaszomat a moderátornak, a kultúrált vita jegyében :DDDDD

2015. szept. 1. 21:36
 27/35 anonim ***** válasza:

Kérdező, 2006-ot sokan 1956-hoz hasonlítják.

Sokminden történt, nem huligánokra kell fogni.

Amúgy én is kimentem az utcára körülnézni :P és nem vagyok huligán..

Amúgy a helyes megfogalmazás: csőcselékek.

21:36

eszméletlen ahogy írsz, remélem blogolsz, vagy majd fogsz mert a stílusod valami nagyon jó

2015. szept. 2. 09:28
 28/35 anonim ***** válasza:
De azért ne túl sokat politikáról, :P inkább életszerű dolgokról
2015. szept. 2. 09:29
 29/35 anonim ***** válasza:

9:28, az az eszméletlen hogy a modern, felvilágosult ember korában ilyesmi megtörténhet, nem pedig az, hogy erről írok...egyébként nem terveztem hogy blogot indítok 2006-ról, Kurcsányról meg az agyon taposni való politikusférgekről. LiBajnai pedig befejezte amit Kurcsány barátja elkezdett, tönkrevágta a Malévot is remekül.

Szerencsére a baloldal azóta kellőképpen szétesett, egymást is marcangolják mostmár, gondoskodtak magukról hogy ne kerülhessenek többé a húsosfazék közelébe.

2015. szept. 2. 14:26
 30/35 anonim ***** válasza:

Jaja, a baloldal az már csak magának ássa a vermet.

A Malév temetése nekem is egy nagy fájdalompont ...

Nem is politikáról gondoltam a blogot, akármiről ami érdekel téged.

Vagy akár video vlog, nézd meg mennyi sminktipp van youtube-on, de értelmes témákra is van igény, nem csak tinik szoktak a gép előtt lapulni, szerint a huszon vagy, harmincas korosztályt érdekelné de persze ha nem terveztél ilyet biztos meg volt az oka :)

2015. szept. 2. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!