Vissza lehetne szerezni a trianoni békeszerződés következtében ellopott területeinket?
Értelmes és indokolt válaszokat várok!
Köszönöm.
IGEN!
ÚJRA KÉT EMBER AKI IGAZAT MOND,ÉS UGYANAZT AKARJA MINT ÉN!
NAGY MAGYARORSZÁGOT!
Köszönöm szépen!
"HA NEM EGYEZÜNK BELE AZ EGÉSZ ORSZÁGOT ELVESZIK!
Igenis fegyveres konfliktussal fogjuk visszaszerezni de összefogással!"
Valahogy éreztem hogy valami ilyesmi fog jönni... A kérdésednél írtad hogy "Értelmes és indokolt válaszokat várok!". Hát képzeld én meg értelmes kérdezőket várok!
1. voltam.
Egyetértek a 15-össel.
Az nem indok, hogy "mert azokat a MAGYAR területeket vették el tőlünk."
Mitől voltak annyira magyarok azok a területek, amikor magyarok már nem is laktak ott?
ATTÓL HOGY NEM LAKJA ANNYI MAGYAR MINT KÉNE MÉG MAGYAR FÖLD!
Köszönöm.
Nézd oroszországot!
ott sem laknak minden négyzetméteren emberek.
"azért mert azokat a MAGYAR területeket vették el tőlünk."
Jó, akkor ilyen alapon Etelköz és Levédia is magyar területek voltak, azokat is követeljük vissza. Sőt, a fél Balkán is magyar terület volt, mert Hunyadi János meghódította 1443-ban. Azt is követeljük most azonnal vissza!
"Ha nem rabolják el az ország kétharmadát akkor nem itt tartanánk!Akkor nem a románok bányásznák a magyar aranyat,sót......hanem a jogos tulajdonosok,a MAGYAROK!De ez csak egy kis apró példa volt"
Lehet, hogy most érdekes dolgot fogsz hallani tőlem, de jelenleg is akármelyik magyar kimehet Szlovákiába, Romániába, befektethet és bányászhat aranyat és sót.
Amúgy nem hiszem, hogy erre lehetőség lenne, mivel a jelenlegi Magyarországon sincsenek magyar tulajdonban a bányák, sőt mit több, alig van valami magyar tulajdonban, szóval attól, hogy a mi országunk területén van valami, még nem lesz a miénk, akármennyire is varázslatos ezt felfogni kendnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!