Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegként lehet a Jobbikra...

Melegként lehet a Jobbikra szavazni?

Figyelt kérdés

Patt helyzet.

Mérlegelnem kell a közbiztonság és a jogegyenlőség között.

Nem vagyok vak, látom, hogy Magyarországon vannak ezek az etnikai problémák.

Nem érzem magam biztonságban az országban , szerintem rossz a közbiztonság.

Többször is volt már afférom ahhoz a kisebbséghez tartozó egyénekkel és látom miket művelnek , milyen civilizálatlanok.

Finoman fogalmazva , nagyon ,de nagyon nem szeretem őket.

Én nem azok közé tartozom akik tangabugyiban táncolnak az úton,magamat "konzervatívnak" vallom.

A házasság intézményét pedig alapból marhaságnak tartom.

2013. szept. 15. 15:49
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

"Akkor miért baj, ha valaki gárdista egyenruhában megy?

És ha éppen ahhoz van kedve valakinek?"

Mondjuk azért, mert betiltották. És nem a kormány, hanem a bíróság.

2013. szept. 16. 20:54
 32/46 anonim ***** válasza:

"Ja, csak ott kezdődnek a gondok, hogy a drága jobbikosok alkalmazzák itt is oly szeretett fegyverüket, a szavak igényük szerinti újradefiniálását.

Tehát melegeknek "utcán" (olv.: nem otthon, kizárólag kettejük között) szexuális élet, ami tiltandó = csók, puszi, kézfogás, életükről beszámolás, képmegosztás, amint csókolóznak, stb. a tényleges szexen felül.

Heteroknak ez oké.

Na ez nem oké. Játsszhatjátok, hogy a mesebeli tolerálható b_zival semmi gondotok nincs, de 1. kinek képzelitek magatokat, hogy azt hiszitek van autoritásotok egy ilyen helyzetben ítélkezni, hogy mi az elfogadható és mi nem? és 2. nyilvánvalóan hazudtok. Utáljátok ti a büdösb_zikat mindenféle szelekció nélkül, mint a sz rt, csak épp így választások előtt 8 hónappal el kell játsszani, hogy nem."

Figyelj haver, mi lenne ha megnyugodnánk?

Elmondtam a véleményem te meg hazugsággal vádolsz? Ez nagyon nem szép dolog. Remélem nem komolyan gondolod.

Persze, ahogy írod abban nincs semmi ha egy csaj meg egy pasi csókolózik az utcán, de ha pl két pasi csókolózik az azért a legtöbb normális embernek az zavaró, furcsa és nem feltétlen jó, tehát igen, ha nem muszáj akkor nem szeretnénk csókolózó pasikat látni mondjuk az Árkád előtt.

De ez nem cak egy jobbikos látja így hanem a legtöbb ember függetlenül attól hogy milyen párttal szimpatizál.

Nekem is volt egy meleg ismerősöm, de ő meleg volt valóban és nem böd.sb_zi ahogy írtad, normálisan kommunikált és viselkedett tehát semmi kivetni való nem volt rajta.

Szóval neked kishaver üzenném hogy vegyél vissza az arcodból ne játszd itt a kemény legényt mert azt baromira nem szeretem, oké?

2013. szept. 17. 07:07
 33/46 anonim ***** válasza:

"Akkor miért baj, ha valaki gárdista egyenruhában megy?

És ha éppen ahhoz van kedve valakinek?"

"Mondjuk azért, mert betiltották. És nem a kormány, hanem a bíróság."

Aha, értem, tehát ha a homoszexualitás minden megnyilvánulása formáját betiltaná be a bíróság, akkor azzal egyetértenél.

Mert ugye a bíróság...

2013. szept. 17. 13:53
 34/46 anonim ***** válasza:

" az azért a legtöbb normális embernek az zavaró, furcsa és nem feltétlen jó, tehát igen, ha nem muszáj akkor nem szeretnénk csókolózó pasikat látni mondjuk az Árkád előtt."

Igen, 50 évvel ezelőtt ugyanezt írták nagy megengedően, nagylelkűen az amerikaiak is a feketékről. Mehettek szórakozni ők, csak épp természetesnek vették, hogy adott városrészekből, szórakozóhelyekről, hivatalokból kitiltsák őket.

Attól, hogy a többségnek van egy véleménye az még nem válik automatikusan igazzá, helyessé. Főleg ha ez a "többség" csak azért többség, mert nem tanult semmit a témából és az alap berendezkedése ez 0 informálódás mellett. Mondjuk szerencsére már ez is változik, ha csak a fiatalokat vizsgálnád ebben jól meglepődnének a konzervatív értékeid.

Ha a kedvenc lapotok is azt írja, hogy a szerelem mindenhogy és mindenkinél szerelem, akkor milyen alapon korlátoznátok egyes embereknél ennek a kimutatását? Talán mégsem olyan egyenlőségpártiak vagytok, mint aminek manapság muszáj hirdetnetek magatokat?

2013. szept. 17. 14:32
 35/46 anonim ***** válasza:

előzőtől kérdezném:

te egyenlőségbarát vagy?

2013. szept. 17. 18:00
 36/46 anonim ***** válasza:

Nincs köze a kettőnek egymáshoz. Ha netán valaki meleg,attól nem biztos,hogy az SZDSZ-re kell szavaznia.

Ez butaság,így gondolkozni.

A bőrfejűek között is lehetnek melegek,ez nem kizáró ok a gárdában,csak gondolom nem verik nagy dobra.

2013. szept. 17. 21:49
 37/46 anonim ***** válasza:
Ki tiltja meg? én is szimpatizálnék bizonyos dolgaikkal, de így nem szavaznék rájuk hogy ennyire negatívan állnak a melegekhez. Plusz a szavazótáboruk is tele van habzó szájú homofóbbal.
2013. szept. 19. 18:05
 38/46 anonim ***** válasza:

"ennyire negatívan állnak a melegekhez. Plusz a szavazótáboruk is tele van habzó szájú homofóbbal."

Az MSZP, Fidesz szerinted mivel különb e tekintetben?

Egy felvonulás után csak hallgass bele egy betelefonálós műsorba a Hirtv-n vagy ATV-n, esetleg nézz körül a pártrendezvényeiken. A szimpatizánsaik és a mezei párttagjaik között semmivel sincs kevesebb homofób, mint a Jobbikban.

2013. szept. 19. 18:56
 39/46 anonim ***** válasza:
A politikai nézetet a szexuális beállítottság nem feltétlenül befolyásolja. Sok egykori náci vezető is meleg,vagy biszex volt "hallgatólagosan".
2013. szept. 20. 18:36
 40/46 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Tisztelettel és érdemben szeretnék válaszolni,illetve hozzászólni a kérdésére.

Én írtam a 16. választ valamint a barikád idézetet.

Azért írok privátban,mert,sajnos az Ön által feltett kérdéstől a válaszadók már eltértek.Amennyiben végigolvassa levelem,az alábbiakat szeretném a Jobbikkal kapcsolatban elmondani:

1.A Jobbik ,mint keresztény,konzervatív párt,értékrendet kell sugalljon,kereszténységéből fakadóan tolerálnia kell a (bocsánat) "másságot".Amennyiben a Jobbik nem így cselekedne,biztos minden fórumon magam is ellenük szólnék.

2.A mi családunk roma,de a mi értékrendünket tükrözi a Jobbik.Sok rendezvényen részt veszünk,tapasztalatom az,hogy természetes a jelenlétünk.Ott magyar vagyok,nem is éreztetik velünk,hogy nem azok vagyunk,megjegyezném,rajtunk kivül nem csak roma családok,de rendezők,gárdisták vannak,akik romák.

Ön ugyanúgy,mint mi,egy behatárolható réteg tagja.Mindenki behatárolható,beskatulyázható valahová.

Nem rábeszélni akarom,csak példát akartam mutatni,hogy ön ugyanúgy lehet a Jobbik szavazója,mint én romaként.

Ui.:Remélem,ezt nem olvassa más!A gárdában is aktív vagyok,de eddig a szakaszunk nem tett olyat,ami elveimmel ütközne.Azon nyomban ki is lépnék!

2013. szept. 21. 08:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!