Melegként lehet a Jobbikra szavazni?
Patt helyzet.
Mérlegelnem kell a közbiztonság és a jogegyenlőség között.
Nem vagyok vak, látom, hogy Magyarországon vannak ezek az etnikai problémák.
Nem érzem magam biztonságban az országban , szerintem rossz a közbiztonság.
Többször is volt már afférom ahhoz a kisebbséghez tartozó egyénekkel és látom miket művelnek , milyen civilizálatlanok.
Finoman fogalmazva , nagyon ,de nagyon nem szeretem őket.
Én nem azok közé tartozom akik tangabugyiban táncolnak az úton,magamat "konzervatívnak" vallom.
A házasság intézményét pedig alapból marhaságnak tartom.
"Kérdezd meg szüleid,régen megszólták a nem azonos nemű párokat is"
Milyen jó, hogy nem régen, hanem most van.
"A szerelem emberi jog,ha valaki homoszexuális,és őszinte szerelmet érez egy saját neméből való ember felé,ezzel nincs mit tenni,pláne nem lehet vitatkozni,éljenek boldogan,szerelmesen..."
Kapaszkodjatok,libsik!Az utolsó Barikád hetilapból idéztem.
A magamutogatásról is szó van,ha az értékrend szóról van fogalmatok!
76%, ha három kommentet is írsz, akkor is látszódik, hogy csak te köpködöd a fosodat.
Az a te dolgod, hogy annyira prűd és/vagy hülye (vagy egyszerűen szimplán hazudozó) vagy, hogy szerinted az utcai kézfogás a drogozáshoz vezet. Normális lelkű, párkapcsolatban élő emberek teljesen természetes motivációja az, hogy ne négy fal között éljék az életüket, és ha el is merészelik hagyni a közös otthon, akkor ott se kelljen titkolózniuk fancsali arccal, csak hogy az ilyen hozzád hasonló megkeseredett örökkön-örökké magányos hülyék lelkecskéje "boldog" lehessen.
Ha már a Barikádot idézgeted, oké, azt állítjátok, hogy a szerelmet nemi határok nélkül ugyanúgy támogatjátok. Tehát akkor ugyanazok a szabályok vonatkoznak mindenkire és a tieid szerint senki sehol se foghatja meg a szerelme kezét, csak otthon.
Mert az sérti a közerkölcsöt, ahol a közerkölcs = a te erkölcsöd.
Értem én, hogy neked csak a kezed jut, de tőlünk, kapcsolatban élőktől ettől még ne vedd már el a felhőtlen boldogságot, nyomoronckám.
Olvasd vissza 18-20.Az nem a kézfogásról szól.
Egy tendenciát vázoltam a mútból a jövő felé,stimmt?
Most így másodszor is olvasva,gurul a gyógyszered,kissé egysíkú vagy,nem tudom észrevetted-e,Én a válaszaimba toleráltam is,meg elmondtam a véleményem egy határról is.
Te meg szajkózod a betanult véleményed,majd begurulsz.Pont ti láttattok minket ilyennek,jöhet az önkritika!
Részemről pont.
"1. kinek képzelitek magatokat, hogy azt hiszitek van autoritásotok egy ilyen helyzetben ítélkezni, hogy mi az elfogadható és mi nem? "
Miért, te kinek képzeled magad?
Neked van jogod, de mástól elvitatod?
Ejnye, hát milyen liberális vagy te? :))
Ezt tanították az LMP-nél?:)
Szia smileykat ismerő 59% :))) Nem tehetek róla, hogy olyan buta :))) vagy, hogy azt hiszed, hogy liberalizmus= minden szabad :)))
Higgyed csak nyugodtan, elvégre a politikátok nem alapul máson csak a vak hiten, a hiten, hogy jobbak vagytok mindenkinél és így megmondhatjátok másnak mesteri igazságotokat :))))
Sajnálom, ez nem így van :)))))
"majd,ha egy még szabadabb világban a gyereked narkós lesz,ne feledd [...]"
Majd ha a gyereked bevallja neked, hogy homokos, te se feledd... ráadásul ezt még jó neveléssel se tudod kivédeni, a narkózást igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!