Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Miért vagytok...

Fideszesek! Miért vagytok fideszesek? Szerintetetek tehet olyat ez a kormány, ami miatt másra szavaztok? Mi lenne az?

Figyelt kérdés

2013. szept. 13. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

Sajnos a Fidesz egy megalomániás,magyarkodó párt lett,ami nem vezet sehova.

Valószinűleg beleszegényedünk szépen lassan.

És ehhez hozzájön a gőg,ami több mint vétek az már bűn.

Úgyhogy én befejeztem velük,ez így tárgytalan nekem.

2013. szept. 21. 12:39
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Én is pofátlanságnak tartom ha valaki ott szavaz ahol nem él és nem viseli a következményeket
2013. okt. 23. 08:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha azt csinálná mint annak idején a Feri kormánya.
2020. nov. 27. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
7-es! A határontúliaknak sokkal több megszorításban van részük, ne aggódj! Képzeld magad abba a szituációba, hogy élsz egy helyen, amit egyszer csak egy másik országhoz csatolnak. Az anyaország évtizedekig nem törődik veled, nem szólnak bele, hogy megölik egy-két családtagod, meghurcolnak azért, mert magyarnak születtél. Aztán sok-sok idő elteltével kicsit kárpótol mégis az anyaország. Sokat nem tehet érted, de legalább pályázhatsz különféle támogatásokra. Ezt elnyerni ott se sokkal könnyebb, mint itt. Ott is sokat kell hozzá dolgozni, utánajárni, felépíteni a vállalkozásod. De én azt tapasztalom, hogy a határon túli magyarok valahogy edzettebbek, nem hibáztatnak mindenért mást, nem az égbeli mannát várják, hanem dolgoznak. Ez persze általánosítás, kivételek is vannak.
2021. febr. 4. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A világban két fő áramlat van. Az egyik a nyílt társadalom víziója, ami szerintem öngyilkosság. Engedjünk be mindenkit, toleráljunk minden más kutúrát, mert az tuti értékesebb a miénknél, térdeljünk le mindenkinek, szégyelljük, ha csak szimplán heterók vagyunk, ne a túlszaporodó népeket fogjuk vissza, hanem mi ne vállaljunk gyereket a föld túlnépesedése miatt (kivéve ha szivárványcsalád vagyunk, mert akkor vállaljunk), ne építsünk saját gazdaságot, ne keressünk önálló utakat, csak fogyasszunk.

Én arra a politikai erőre fogok szavazni, amelyik megpróbál ezzel dacolni. Hogy tehet-e ez a kormány olyat, ami miatt nem szavaznék rá? Igen. Ha a fentieket átveszi.

Egyébként számos dologban bírálom a kormányt, de pillanatnyilag úgy látom, minden más magyarországi politikai erő hatalomra kerülése katasztófa lenne, mert nem tudják, mit akarnak, nincs értékrendjük, oda csapódnak, amerre a szél fúj.

2021. febr. 4. 12:54
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
utolsó, te nagyon meg vagy vezetve
2021. febr. 17. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!