Fideszesek! Miért vagytok fideszesek? Szerintetetek tehet olyat ez a kormány, ami miatt másra szavaztok? Mi lenne az?
Sajnos a Fidesz egy megalomániás,magyarkodó párt lett,ami nem vezet sehova.
Valószinűleg beleszegényedünk szépen lassan.
És ehhez hozzájön a gőg,ami több mint vétek az már bűn.
Úgyhogy én befejeztem velük,ez így tárgytalan nekem.
A világban két fő áramlat van. Az egyik a nyílt társadalom víziója, ami szerintem öngyilkosság. Engedjünk be mindenkit, toleráljunk minden más kutúrát, mert az tuti értékesebb a miénknél, térdeljünk le mindenkinek, szégyelljük, ha csak szimplán heterók vagyunk, ne a túlszaporodó népeket fogjuk vissza, hanem mi ne vállaljunk gyereket a föld túlnépesedése miatt (kivéve ha szivárványcsalád vagyunk, mert akkor vállaljunk), ne építsünk saját gazdaságot, ne keressünk önálló utakat, csak fogyasszunk.
Én arra a politikai erőre fogok szavazni, amelyik megpróbál ezzel dacolni. Hogy tehet-e ez a kormány olyat, ami miatt nem szavaznék rá? Igen. Ha a fentieket átveszi.
Egyébként számos dologban bírálom a kormányt, de pillanatnyilag úgy látom, minden más magyarországi politikai erő hatalomra kerülése katasztófa lenne, mert nem tudják, mit akarnak, nincs értékrendjük, oda csapódnak, amerre a szél fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!