Hogy taníthatnak olyan tankönyvből, amely szerint halálos bűn a homoszexualitás?!
Azzal kapcsolatban, hogy Isten soha nem a homoszexualitást ítélte el, íme a kőkemény cáfolat:
(Itt jegyzem meg, hogy nem hiteltelen emberek linkeit tettem ide, hanem a mindenható Isten szavát idézem, nálam ez az etalon)
3Mózes 18:22 - "Ne hálj férfival, mint ahogy nővel hálsz. Utálatos dolog az".
Róma 1:27 - "s hasonlóképpen a férfiak is elhagyták az asszonnyal való természetes élést, és gerjedelmükben egymás iránt gyúltak heves lángra, férfiak férfiakkal, s ocsmányságot cselekedtek, és a tévelygésükért járó teljes fizetséget megkapták önmagukban."
Júdás 7: - "Ugyanígy Szodoma és Gomorra, meg a körülöttük levő városok, miután csakúgy, mint az előbb említettek, féktelenül paráználkodtak, és a test után mentek, hogy természetellenesen éljenek vele, figyelmeztető példaként vannak elénk állítva, örök tűznek bírói büntetését szenvedve el."
Sorolhatnám még reggelig, de Isten álláspontja elég egyértelmű ebben a kérdésben. Ő nem változik, mint az árnyék. Amit 2000 éve undorítónak tartott, azt ma se gondolja örvendetesnek. És attól keresztény egy keresztény, hogy mégha a többség fel is hígítaná az írásokat vagy azok magyarázatát, hogy talán vonzóbbá tegye a saját vallását, ő akkor is ragaszkodik ahhoz, amit Isten mond, elfogadva ezzel, mások nemtetszését. Szóval számítottam arra, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni, de ezt írja a biblia, így ezt fogom igazságként kezelni, nem pedig XY atya mondatait.
ma 21:05
csűrheted-csavarhatod, attól még igaza van.
én nem csüröm, ez nyilvánvaló, csak nem laikusként és előítéletekkel telve kell olvasni :)
(az "attól még igaza van" meg egy elég nevetséges érv :D)
"Azzá lesz, mert hagyja azzá válni magát."
Ezt meg tudnád nekem magyarázni?
"én nem csüröm, ez nyilvánvaló, csak nem laikusként és előítéletekkel telve kell olvasni :)"
Hát szakértő nem lehetsz, mert akkor nem lennél felháborodva azon, hogy a katolikus hittan keretében a Bibliában foglaltakat merészelik tanítani.
"előítéletekkel telve"
Röhej, húzd elő a homofób kártyát gyorsan. Csúnya, rossz, gyűlöletkeltő Biblia és Isten.
Hát én nemtom, majd remélhetőleg beszűntetik/ átírják azt a könyvet, mert hogy bűn lenne, még arról sem tudok. Főleg, h halálos.
A Bibliát meg nem Isten írta...
"Csúnya, rossz, gyűlöletkeltő Biblia és Isten."
ne bújj Isten és a Biblia mögé, soha nem ezek a gyűlöletkeltők, hanem az olyanok, mint te. pont az a helyzet, mint 50 éve, amikor a fekete+fehér házasság ellen tüntettek, ott is a Bibliával takaróztak, és idézgettek belőle. sőt, az érvek pont ugyanezek voltak, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!