Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek hogy a...

Mi a véleményetek hogy a nemzeti trafikok 2 hónap alatt 23 milliárd forintnyi hiányt termeltek már most az államnak?

Figyelt kérdés

[link]

Ennyire megnőtt a feketepiac (vagy ennyien szoktak le).

2013. szept. 12. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Hogyhogy mi a véleményem? Fidesz kormány van, ami a ráfizetés és a deficit kormánya.
2013. szept. 12. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Ki az az idióta aki leszokik, vagy a tőlük veszi meg? Senki sem fog tőlük vásárolni, ennyi eszük nekik is lehetett volna.
2013. szept. 12. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A fekete piac is egyértelműen nőtt, anyáméknál a panelben 5-6 olyan ember is van aki hetente többször átjár és hozza a karton cigarettát. Meg persze le is tette pár ember, hiszen már egy csomag cigaretta van olyan is, ami 1000 Ft. felette van. Ezek az emberek aki letették 600-800 Ft-nál is mind még 300 Ft- os áron szokott rá ezelőtt 10 évvel.
2013. szept. 12. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Van akik leszoktak és nő a feketegazdaság.

A feketegazdaságon belül is vannak akik külföldről csempésznek és vannak akik elkezdtek dohányt termelni , fermentálni és tölteni teljesen feketén. Nincs ezen mit csodálkozni. A nagytőke nem hajlandó adózni a közép már nem képes ez a jövő, a világon mindenütt ez lesz hamarosan.

2013. szept. 12. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj,ma ejjel megalmodja,holnap beterjeszti es delutanra mar meg is van az uj vicces nevu ado (nemmegszoritas) es maris visszajott a kieso bevetel : fizet az is,aki nem szivja.
2013. szept. 12. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már akkor megmondtam, hogy ez lesz, amikor még csak terv volt az egész. Engem az lep meg, hogy azon lepődnek meg, hogy visszaesett a cigarettafogyasztás. Hát mégis mire számítottak? De nem a cigarettafogyasztás esett vissza, hanem a legális cigarettafogyasztás. A kettő nem ugyanaz!
2013. szept. 12. 22:48
 7/7 Macungo ***** válasza:

Én leszoktam 1,5 éve még az segített, hogy a Fidesz kitiltotta a dohányzást a szórakozóhelyekről. Ott szoktak elbukni az emberek leszokáskor..

Van pár ismerősöm akik szintén most szoknak le... De nem a trafik miatt, hanem az ára miatt amit kötelező az EU elvárásai szerint is emelni.. Okoskák..

2013. okt. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!