Hogy lehet az, hogy Gyurcsány 1 hónap alatt a facebook-on duplájára növelte a pártja népszerűségét?
Így: http://www.youtube.com/watch?v=r12xgczSO24
Én sem szeretem Gyurcsányt, de a hülye is látja hogy igaza van. Nos én szintén Jobbik szavazó vagyok, vannak viszont akik ettől inkább Gyurcsányhoz pártolnak át.
első válaszoló, "jobbikos" nem inkább gyurcsányos vagy?
látszik nálatok jobbikosoknál, hogy az mszp gyártmánya vagytok! úgy mentek át jobbikból gyurcsányba és gyurcsányból jobbikba, mint a huzat!
és együtt mocskoljátok Orbán Viktort és a fideszt, az egész kereszténységet is!
mert a jobbikosok csakugyan pogányok, mint az mszp-sek! egyedüli keresztény politikai szüvetség az a fidesz-kdnp! a többi mind pogány!
@08:08:
Tisztelem a vallási meggyőződésed, de ennek SEMMI HELYE a politikában. Az ország sorsát nem vallási megfontolások alapján kell vezetni, hanem ésszerűség, következetesség, célszerűség alapján. Ehhez pedig egyik egyháznak sincs semmi köze.
Hogy az egykori Orbán Viktort idézzem: "Csuhások! Térdre, imához!"
Mert még sok a megvezethetõ!
A pofakönyv like amúgy önmagában még nem jelent semmit, meg ki tudja mennyi kamuprofil van.
" látszik nálatok jobbikosoknál, hogy az mszp
gyártmánya vagytok! úgy mentek át jobbikból
gyurcsányba és gyurcsányból jobbikba, mint a
huzat!"
A liberósok szerint meg a fõnökeid "hozták létre", meg az irániak, hottentották állnak mögöttük.
Döntsétek már el melyik! :D
20 emberből nem nehéz 40-et csinálni.
"orbán pofájába mondja a dolgokat mi jobbikosok miért nem csináljuk ezt??????"
A Jobbik 2006-hoz képest igencsak eltunyult, langyos lett, már-már polkorrektté vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!