Hogy lehet az, hogy Gyurcsány 1 hónap alatt a facebook-on duplájára növelte a pártja népszerűségét?
@07:42
Mondd, de elmeorvos látott már?
Már ne is haragudj, ennyi sületlenséget régen olvastam itt, pedig vannak akik nagyon kitesznek magukért.
utolsó én cska átlátok a kommunista szitán! csurka istván is leleplezte a jobbikot! már 3 éve!
Csurka: A Jobbik hatalmas szélhámosság, az MSZP fiókszervezete - http://www.youtube.com/watch?v=R3lC0LRQ9fs
Jobbikosok jöjjön meg az eszetek és térjetek vissza a fideszhez, mert ha nem akkor a komcsik hatalomra jutnak és az mszp-szdsz (együtt2014) újra bevezeti az internacionálét és mindent ellopnak, még a lelketeket is!
Jó isten 29%-os te nem vagy komplett!
Nem csípem a liberókat, de amiket itt összehabrikáltál az se semmi. :)
Ne jöjjenek vissza bukott ballibek, de nem úgy érzem, hogy a jelen kormányra is nagyon érdemes szavazni, mert a btk. szigorításán kívül én nem tudok ésszerű pozitívumot említeni!
pedig ha a jobbikra szavazol visszajön a ballib! ez borítékolható! a jobbik ellopja a fidesz szaavzatait!
aztán nézheted fletót és libajnait internaionálét énekelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!