Nem lehet indítványozni a heti 5 testnevelés óra visszavonását? Meg esetleg a tantervet?
A tanároknak nem tetszik ez az új kötelező tanterv, a diákokat és a szülőket pedig zavarja a 4 óráig kötelező bentlét (általános iskolásoknál) és nagyon meghosszabbítja az órarendet.
Személy szerint gimnazista vagyok heti 5 lyukasórám van amiatt, hogy aztán tesi órára menjek.
Meg a barátaim akik messziről jönnek, mire hazaérnek alig van idejük tanulni...
"Ennek ellenére nálunk az egész évfolyamon részleges vagy teljes felmentése van azoknak, akik el vannak hízva."
így van. aki ki akar bújni, úgyis elintézi magának akármilyen igazolással, de azért az se elhanyagolható tényező h a legtöbb iskolában egyszerűen nin csenek megoldva a körülmények !!!!
tehát mégis hogy képzelik ezt? még csak letusolni se tudnak utána, hogy ne egész nap leizzadtan üljenek utána az órákon, de azért sebaj, kötelezzük őket a mozgásra. Aztán meg csodálkozunk h az átkozott kölök nem akarja ... Én sportoló vagyok, de bevallom, én se akarnám, köszönöm, de ilyen körülmények között nem kérek belőle, na meg majd én megoldom a sportolásomat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!