Nem lehet indítványozni a heti 5 testnevelés óra visszavonását? Meg esetleg a tantervet?
A tanároknak nem tetszik ez az új kötelező tanterv, a diákokat és a szülőket pedig zavarja a 4 óráig kötelező bentlét (általános iskolásoknál) és nagyon meghosszabbítja az órarendet.
Személy szerint gimnazista vagyok heti 5 lyukasórám van amiatt, hogy aztán tesi órára menjek.
Meg a barátaim akik messziről jönnek, mire hazaérnek alig van idejük tanulni...
" a diákokat és a szülőket pedig zavarja a 4 óráig kötelező bentlét (általános iskolásoknál) és nagyon meghosszabbítja az órarendet. "
Most volt szülőink adtak egy lapot csak rá kellett írni valamit...ha meg nem jár a szülő szülőire vessen magára...
2! Tudom, de csak indokolt esetben.
Annyit ér az a pár + tesi óra, hogy aki akar focizik, a többiek pedig átöltözve ülnek a padon.
Látom másokat is eléggé zavar. Tudtok valakit aki elkezdett aláírást gyűjteni?
"2! Tudom, de csak indokolt esetben. "
A fenét...én egy picit jobban tudom mint az itteni okoskodó libsi *** réteg akik annyit nem tudnak mennyi 1-szer kettő aztán lehúzzák az értelmi választ lásd az én példám:
3-szor van egy héten edzésem 5 napra vagyok kikérve senkit nem érdekel a tanárnak sem érdeke, hogy ott legyen az indok pedig lehet az is, hogy:
"messze lakik a mama és hétköznap általában ott alszik mert mi Salzburgban dolgozunk az anyjával"
kész aztán ha szembe találkoznak szerdán délelőtt a tanárral akkor se érdekli...
Nyolcadikosként valószínűleg jobban tudom, mint aki lefog százalékolni de nyugodtan saját bizonyítványt csinál a hülyeségéről..
"Meg a barátaim akik messziről jönnek, mire hazaérnek alig van idejük tanulni..."
Mondjuk éppen a lyukasórák alatt bőven lenne idő tanulni. Ettől függetlenül van még mit alakítani a tanrenden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!