Jobbikról vélemény? és a Hungaristákról?
"nem arra értettem hogyha összefognak a Magyarok akkor ez a vagy az a párt nyer... hanem hogy a cigányokat lekéne állítani.."
Én ezt értem, de attól, ha a Jobbik jövőre választást nyer, az emberek nem fognak hirtelen megváltozni. Engem egyszer egy forgalmas téren a villamosmegállóban talált meg három cigány, persze senki nem volt képes odajönni, mert egyszerűbb volt elfordulni (meglett férfiak is), így kénytelen voltam elmenekülni. Na most amíg mindenki csak várja a sült galambot, hogy na majd a Jobbik megoldja, addig nézhetünk magunk elé. Mert hogy oldja meg? Sehogy, csak a duma megy. A Magyar Gárda is egyszerre lépve menetelni meg avatózni tud fényes nappal, de amikor kellenének, persze sehol nincsenek.
1. A Jobbikosok nem hungaristák hanem radikális nacionalisták és anti globalisták.
2. A Jobbik sem fogja lelőni őket, csak vissza fogja őket (csak mert általában a gyerekek meg ölnék a többségüket)
3. A Jobbik 2014 99%, hogy nem győz én is Jobbik szimpatizáns vagyok de erre nem látok túl reális esélyt.
4. Ebben a rovatban fontos lenne a helyesírás ez nem az SZ-SZ kategória ahol ahogy esik úgy puffan.
5. Ne politizálj, nagyon gyerekként nem lehet még érteni én is 11 évesen kezdtem de 2 évig olyan voltam, hogy az szégyen, most 14 vagyok, most már talán értem...de magamból kiindulva ha még nagyon gyerek vagy ne menj bele ilyen dolgokba mert nem tudod felfogni, én is egy náci voltam 1 évig aztán már csak simán hungarista...mire 13 évesen már csak csak rájöttem, hogy ez nem járható út...
12# igen egy pár éve rájöttem h a teljes kiírtásukat nem nem lehetne megoldani már csak a külpolitika miadt is (mert pl. amit a szlovákoknak , románoknak, franciáknak szabad azt a magyaroknak nem )
ìgy a beolvasztásukat támogatnám a magyar társadalomba
persze van egy nem túl reális megoldásom is (ismétlem nem túl reális) : venni nekik egy kisebb (kb.10000km2) területett pl. szibériában vagy afrika egy részén vagy dél amerikában ott létrehozni a saját országukat (Cigányia) és oda kiköltöztetni mindet ezt mindet a magyar államnak kéne; fizetni visszont egy pár éven belül anyagilag is megtérülne (nem kéna segélyt fizetni)
bár a legjobb megoldás a felülvizsgált (egyesével ellenőrizni megérdemlik meg ) kiírtásuk lenne, de ekkor azt a magyart is megölni aki etnikailag nem cigány viszont minden másban az
amúgy én is 14 éves vagyok de jobban utánanézek apolitikai dolgoknak mint a választó korúak 80%-a
egyébként nem adnék mindenkinek szavazati jogot olyanoknak pl nem mint a salyát rokonom aki azzal nincs tisztában h milyen pártok vannak.....
Kérdező naív vagy!!
A jobbikosok egy csapat kocsma töltelék bunkó kötekedő ember magyarba is belekötnek. Ja és az a vicc hogy ismerek egy csomó jobbikost aki szó szerint nyal a cigányoknak inkább magyarokkal kötekednek.
Az a vicc amikor már jobb féle cigány ismerősömet rájuk küldtem bedugultak.
És most jön a nagy sztori: Amikor össze szólalkoztam egy cigány ismerősömmel és ezt látták el kezdtek kötekedni velem mondtam le állsz vagy baj lesz igazi hitvány gyáva bagázs az egész undorítóbak a cigánynál!
Ja és rá vannak szálva a helyes írásomra de nem érdekel ha olyan életük lett volna mint nekem ez lenne a legkisebbik gondjuk remélem olvassátok, nagy magyar harcosok!!!!
"Az a vicc amikor már jobb féle cigány ismerősömet rájuk küldtem bedugultak."
Ezzel csak magadat járattad le:
1. Gyáva voltál te oda menni és elmondani a véleményed.
2.Nem hinném, hogy ha ő rájuk küldted volna egy barátod is vissza tántorog hozzád:
Na szerintem veled együtt, mind meg haltak volna.
Arra is kíváncsi lennék, hogy te hol mertél volna 3.000 bajtársaddal neki rohanni valamivel több, mint 50.000 román közé..
Vagy, hogy amúgy te hol vagy magyar..mert az ilyenek magyar földön helye nincs remélem kiássák majd a sírod és az Adriában a cápáknak áldozzák a hazaáruló szarodat!!!
Adjon az Isten!
Nem olvastam végig minden kommentelőt,nem pazarlom az időm erre.
Magam jobbik-os félcigánycsaládú vagyok,egy gyermek apja.
A Hungaristákról semmit nem tudok,a Jobbikból nem egedek!
Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!