Szerintetek így megoldható a cigánykérdés?
Az én gondolatom az, hogy a 3. gyerektől a családi pótlékot csak adókedvezmény formájában lehetne megadni. Ezzel meg lehetne szüntetni a gazdasági gyermekvállalást, mely főleg a romákra vonatkozik.
Ez mellett a mezőgazdaságot kéne fejleszteni, létre kellene hozni egy öntöző rendszeres mezőgazdaságot és speciális üvegházakat, melyekben geotermikus energiával lehetne szabályozni a hőmérsékletet. Ez sok új munkalehetőséget teremtene, amelyben a roma származásúak is be tudnának illeszkedni. Ezt az egészet lehetne EU-s pénzekből finanszírozni.
Még meg kell szigorítani a BTK-t és új termelő tevékenységű börtönöket kell létrehozni.
Na meg is lenne oldva a cigánykérdés
"Kérdező amit te kitaláltál, nem rossz, de nem oldana meg minden problémát. Ami megoldaná a "cigánykérdést" ahhoz csak 1 dolog kel!
1. halálbüntetés!"
Na végre egy roma, aki ki akarja irtatni a saját fajtáját. :D
És mivel veszed rá a cigányt,hogy dolgozzon gyöngyömböngye?
Most is van rengeteg munkahely az országban,csak meg kell keresni,ahogyan én is teszem.A cigánykérdést én megtudnám oldani egyszerübben hidd el nekem,csak nem rám van bízva,talán jobb is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!