A Fidesznek hogyhogy ekkora támogatottsága van most is?
Figyelt kérdés
Mindenhol írjak h bőven 40% fölött vannak.
Ha ennyi szavazojuk van, akkor csak jól csinálnak valamit ellentétben az mszpvel nem?
2013. aug. 31. 04:07
21/23 anonim válasza:
"A Fidesznek hogyhogy ekkora támogatottsága van most is?"
Az látszik, hogy a Fidesz gőzerővel dolgozik azon, hogy a népszerűségét rombolja, támogatottságát aláássa, szavazótáborát lemorzsolja.
lásd: cigányok pátyolgatása
22/23 anonim válasza:
A cigányok pátyolgatásával szavazókat is nyer? És lassan többet nyer mint veszít.
23/23 anonim válasza:
Jóérzésű ember nem szokott utálkozni. Aki ezt írta az alapvető emberi normákkal nincs tisztában és imádkozni fogok higy ne kelljen vele összeismerkednem soha az életben.
Én támogatom a fideszt. Tehát én 1 vagyok. De az is tény higy senki sem kérdezett meg. Ez egy becsles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!