A Fidesznek hogyhogy ekkora támogatottsága van most is?
Mindenhol írjak h bőven 40% fölött vannak.
Ha ennyi szavazojuk van, akkor csak jól csinálnak valamit ellentétben az mszpvel nem?
"2-es, a fidesztől csak az retteg, aki lopott, csalt, hazudott! "
Akkor a legjobban a fideszesek rettegnek a Fidesztől.
Egyszerű a képlet:
Az MSZP olyan csúfosan lejáratta magát, ahogyan az még soha egy pártnak sem sikerült, és azért az emberek többsége nem idióta, rájuk csak azok szavazhatnak, akik teljesen elvakult fanatikusok.
Gyurcsány és Bajnai kiváltak az MSZP-ből, de ahogy hallom az embereket beszélgetni, olvasom a fórumokat, túl sok embert nem sikerült megtéveszteniük, gyakorlatilag ugyanaz a bagázs az egész. Pláne hogy akik azért kételkedtek, hátha Bajnai tényleg szakított a bukott kormánnyal, azokat is sikeresen elidegenítette magától az Együtt 2014, mikor bejelentette, hogy össze akar bútorozni az MSZP-vel.
A Jobbik egy külön sztori. Nem voltak még hatalmon, nem tudjuk, mit tennének, vagy mennyire élnének vissza vele, ez akár pozitívum is lehetne, másrészről viszont rendre lejáratják magukat, amikor kijelentik, hogy össze kéne írni a zsidókat, meg megvizsgáltatják a vérüket, hogy ők maguk vajon zsidók-e, ami nem csak minden erkölcsi, de még biológiai alapot is nélkülöz.
Aztán ott van a Fidesz. Sok rosszat el lehet mondani róluk is (gondljunk csak az oktatásügyi, hálistennek nem megvalósult "reformok" tömkelegére), de másrészről olyan pozitívumokat is, amiket más pártnál nem láttak még az emberek, és ami azért sokakat meggyőz, hogy a sok rossz közül könnyen lehet, hogy még a Fidesz a legkevésbé rossz. Ilyen például hogy Orbán nem hódolt be nyugatnak, nem játszották a pincsikutyát, ahogy azt Gyurcsány és Bajnai is megtette. Ellenkezőleg, kiállt a céljaiért, egy határozott, céltudatos vezetőt ismerhettünk meg benne, és ennek meg is lett az eredménye, többek között pl a túlzott deficiteljárást is megszüntette az országgal szemben.
Szóval nem véletlen, hogy még bőven vezet a Fidesz.
2-es:
Azok Jobbik szavazók. Nem a jobbik. Nem a szavazók fogják írni a törvényeket meg irányítani stb.. Hanem a párt.
Ez nagyon nagy butaságra utal a részedről. Bocs.
Az egyik fele a szavazóiknak fél, a másik meg "jó keresztény", aki tudja mit kell tennie, magyarul agymosott..
Sajnos a jobbik is két élű dolog.. Vannak közütk igazi hazaszerető magyarok, de sajnos van köztük rengeteg iszonyú szélsőséges rasszista is.. Én magam sem tudom mi lenne jó már, sajnos ilyenkor az ember vagy nem megy el szavasz, de azzal a Fidesznek kedvez megint, mert az őszavazóik viszont mind elmennek vagy marad a kisebbik rossz választása..
6-os:
"minden jóérzésű ember egyetért. Ki akar olyat látni hogy két szőrös állkapocs nyalja-falja egymást mondjuk a metró bejáratnál. Hát nem sokan az fix."
ha már témánál vagyunk ismét ... én pl nem szeretem a melegeket, VISZONT érdekes jelenség, hogy Barcelonában egy az egyben ilyen fiúpárost láttam a metrón csókolózni, de kb felfalták egymást, és tudod egyedül kinek akadt meg a szeme rajtuk? nekem ... sajnos elő jött belőlem ez a kellemes keleti kultúra, ugyanis rajtam kívül még csak senki fel se kapta a fejét (igaz, nem voltak borostásak). de azt se hiszem, hogy ezáltal náluk arányaiban több meleg létezne az országban ...
meg kéne tanulni már gondolkodni, ez nem jó ízlés kérdése. nem is nagyon sok dolog nem tetszik még ezen kívül, mégse nagyon foglalkoznak az én jóízlésemmel sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!