Ezt, hogy találták ki?
2013. aug. 30. 21:46
31/50 anonim válasza:
31.
Ott sem jobb.
Hova mennél?
Hamburgba?:D
Ott meg az iszlám vallási ünnep már rendes ünnepnek számít.
33/50 A kérdező kommentje:
Hol vagyunk b+ az oviban "szólok anyunak!" tipikus cigány logick szólok a testvíreknek!
2013. aug. 30. 22:52
34/50 anonim válasza:
Vannak még normális helyek a Földön, de az már nem állapot, hogy merrefele tart Magyarország!!! Kislányom négyig lesz iskolában, mert mint mindenkit, minket is kötelez az általános iskolásokra vonatkozó törvény!! Eddig sem szeretett járni, mert habár nem rossz az osztály, nem a legjobb, ráadásul fél 5re ér majd haza, a tánc 5kor kezdődik hétfőn, szerdán és pénteken, amit nem fog abbahagyni, mivel imádja a kistündérke :). És ezek után még a tanulás!!! Szégyen hova tartunk, szégyen emberek!!! :D
35/50 A kérdező kommentje:
NA A NÉGYIG BENT LEVÉS AZ MEG A MÁSIK FELE HÁLA SZENT KECSKÉNEK AKI SZAKKÖRÖS,KÜLÖNÓRÁS STB ANNAK KIMENŐ JÁRHAT én meg ebédes nem vagyok mert ehetetlen az a sz@r! (radír volt a húsban bleee(komoly))és otthon eszek és ha az lesz ,h vissza kell menni tanulószobára kinyírom magam mert 1óra oda 1óra vissza!!!! wááá
2013. aug. 30. 22:57
36/50 anonim válasza:
Teljesen igazad van, kislányom iskolájában is ehetetlen a menzás kaja, mindig főztem neki minden napra, de hát muszáj beíratni étkezni, mert szegényem nem lehet fél 5ig szendvicseken!!! :)
37/50 anonim válasza:
Két cigányasszony elkezdett a múltkor is csapkodni a semmiért, nemtudom láttátok-e a mágnespi....csajut jutyubon de kb úgy.
Olyanokat ordítoztak közbe...majdnem megszakadtam a röhögéstől:)
38/50 anonim válasza:
Én múltkor az autóbusz állomáson arra lettem figyelmes, hogy egy terhes cigányasszony ,de annyira terhes , hogy majdnem kiesik belőle a gyerek mutogatja a melleit és kínálja magát.
Egy középkorú férfinek oda is szólt, hogy "na gyere dugjunk egy jó".
Közszeméremsértésnek simán elment amit ott csinált.
40/50 anonim válasza:
Mitlátok a múltkor is dikk, cigánycsaj kijön a putriból be az új audiba aminek a rendszáma xxx:666
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!