Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt, hogy találták ki?

Ezt, hogy találták ki?

Figyelt kérdés

[link]

Nekünk ma volt évnyitó és tényleg igaz!!!!! Nektek mi a véleményetek???

2013. aug. 30. 21:46
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
14. Bocsi ,de ezzel csak az ellenkezőjét érik el nálunk az összes szülő egyenesen FELHÁBORÍTÓNAK érzi a dolgot és nem egy levelet kapott az igazgató. És mi pedig szeretni fogjuk....aha na persze megtanítanak minket vasat lopni vagy mi? És amúgy is az XXI. században úgy viselkednek mint az állatok és a szülők már a legkisebbeket is arra tanítják ,hogy ha látsz egy barna bőrű embert rohanj el, ne nézz rá stb. és arra ,hogy ilyenekkel még barátkozni sem szabad! És ne mond ,hogy nem jogosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az órán meg úgy is csak ilyen idióta be kiabálások lesznek amiért a tanárok nem tudnak majd tanítani a diákok nem haladnak az anyaggal és nem csodálkoznék ha ebből vagy diák vagy a szülők tüntetést is szerveznek mert egy másik fórumon azt írják ,hogy 5 tantárgyat érint egész évesen. [link] nem mellesleg az interneten óriási botrányt kevert és még a diákok között ,sőt még a tanárok körében is(osztálytársamtól hallottam akinek az apukája az igazgató)ha már itt tartunk a cigányoknak ideje lenne magyar kultúrát tanulni ,de ők úgysem teszik ,de mi meg tanuljuk az övéket??? tudod mit a tudod hova!!!!!
2013. aug. 30. 22:31
 22/50 anonim ***** válasza:
1%

Jelenleg a romák félelemben élnek, számtalanszor beléjük kötnek az utcán az emberek csupán a bőrszínük miatt, így kénytelenek megvédeni magukat.

Te se tennél másképp, ha a fél ország csak egy "büdös cigánynak" tartana és nem tudnál munkát se vállalni és olyan közutálatnak örvendenél a származásod miatt, mintha sorozatgyilkos lennél.

2013. aug. 30. 22:32
 23/50 A kérdező kommentje:

22.

...Te nagyon hülye vagy...

2013. aug. 30. 22:35
 24/50 anonim ***** válasza:
84%

Nincs értelme a rasszizmusnak?Tényleg nincs.

De menj végig egy cig..elnézést roma telepen.Ja hogy nem érnél végig?Itt is sokan vannak, én még élvezek is kijárni röhögni rajtuk.

2013. aug. 30. 22:35
 25/50 anonim ***** válasza:
11%
Vannak roma ismerőseim és akármilyen keményen dolgoznak, nem kapnak jól fizető állást, csak aljamunkát! Mindenhol kinézik őket a bőrszínük miatt, ha bemennek egy boltba, egyből arra számítanak, hogy csak lopni mentek be. Ez a magyar valóság! Szégyen
2013. aug. 30. 22:36
 26/50 aspikami ***** válasza:
78%
25# Éppen ezért utálják ők még jobban a saját fajtájukat, mert miattuk vannak ők is lenézve és megkülönböztetve.
2013. aug. 30. 22:40
 27/50 anonim ***** válasza:
87%

Én azért megnézném mit csinálnál ha 5 kancigány körbeállna és kipakoltatna...

Egyet jegyezz meg, a cigány olyan mint a farkas csak falkában támad!!.

2013. aug. 30. 22:41
 28/50 anonim ***** válasza:
89%

Én már láttam a könyvet, ezek lesznek benne:

I. fejezet

Hogyan raboljunk ki egy tisztességesen dolgozó embert?

II.fejezet:

Hogyan igényelhetek segélyt?

III.fejezet:

Mit csináljak ha 22 éves koromra annyira kimerülök,hogy nem vagyok képes bevállalni a tizenkettedig gyereket?

IV. fejezet:

Hány kilogramm vasat kell leadnom,hogy megvegyem a tizenötödik 4-es metró fúrópajzs méretű aranyláncomat?

V. fejezet:

Mit tegyek ha a 80 éves Marika néni nem akar velem önként közösülni?

VI. fejezet:

Hogy viselje el a családom azt a szégyent,hogy 30 évesen még csak 2x voltam börtönben összesen 29 évet?!

VII fejezet:

Túlélési praktikák ha véget ér a bodzaszezon.

VIII. fejezet:

Gyakorlati vizsgák a VIII.kerültben.

IX: fejezet:

Masírozik a Gárda!

X fejezet: Mi a teendő ha a családi konfliktus odáig fajul,hogy a családom néhány egyede elpusztul?

2013. aug. 30. 22:41
 29/50 A kérdező kommentje:

Édes kicsi szivem hadd világosítsalak fel.

"Jelenleg a romák félelemben élnek, számtalanszor beléjük kötnek az utcán az emberek csupán a bőrszínük miatt, így kénytelenek megvédeni magukat."

A magyarok élnek félelemben tőlük mert gyilkolásznak össze vissza , kirabolnak és nem csak a felnőttek,de a büdös gci kölykeik is! Megöltek egy 8 éves kisfiút mert nem adta oda a telóját ,de azért is ő volt a hibás! Egy lányt a kocsi végére kötöztek és úgy kínozták , két fiatalembert elgázoltak majd megkéseltek és kiraboltak. Megvédeni magukat???????????????????? öcsém te nagyon el vagy tájolódva.... fingod nincs nekünk milyen a saját hazánkba rettegni arra hazajönni ,hogy nem -e törtek be ,hogy anyukádat késsel kell látnod aludni ezek miatt és rohadtul lehet azt a szöveget nyomni ,h "nem minden cigány olyan", a 90% az PONT! Ők kötnek belénk az utcán 8an késsel, az iskolámnál egy lányt fenyegettek pisztollyal . édesanyámat majdnem agyonverte egy ilyen rhadék, ismerősömék cége alkalmazott cigányokat 10-ből 10 meglopta...

"Te se tennél másképp, ha a fél ország csak egy "büdös cigánynak"" ööö... http://www.youtube.com/watch?v=mtv6O2OPPMw "tartana és nem tudnál munkát se vállalni" már részleteztem" és olyan közutálatnak örvendenél a származásod miatt, mintha sorozatgyilkos lennél." ez hidd el krvára nem oktalan.

2013. aug. 30. 22:47
 30/50 anonim ***** válasza:
64%
Na jóó, hát amint lehet én megyek ki külföldre a gyerekeimmel!!! Ez már tényleg több a soknál :)...
2013. aug. 30. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!