Ezt, hogy találták ki?
Jelenleg a romák félelemben élnek, számtalanszor beléjük kötnek az utcán az emberek csupán a bőrszínük miatt, így kénytelenek megvédeni magukat.
Te se tennél másképp, ha a fél ország csak egy "büdös cigánynak" tartana és nem tudnál munkát se vállalni és olyan közutálatnak örvendenél a származásod miatt, mintha sorozatgyilkos lennél.
22.
...Te nagyon hülye vagy...
Nincs értelme a rasszizmusnak?Tényleg nincs.
De menj végig egy cig..elnézést roma telepen.Ja hogy nem érnél végig?Itt is sokan vannak, én még élvezek is kijárni röhögni rajtuk.
Én azért megnézném mit csinálnál ha 5 kancigány körbeállna és kipakoltatna...
Egyet jegyezz meg, a cigány olyan mint a farkas csak falkában támad!!.
Én már láttam a könyvet, ezek lesznek benne:
I. fejezet
Hogyan raboljunk ki egy tisztességesen dolgozó embert?
II.fejezet:
Hogyan igényelhetek segélyt?
III.fejezet:
Mit csináljak ha 22 éves koromra annyira kimerülök,hogy nem vagyok képes bevállalni a tizenkettedig gyereket?
IV. fejezet:
Hány kilogramm vasat kell leadnom,hogy megvegyem a tizenötödik 4-es metró fúrópajzs méretű aranyláncomat?
V. fejezet:
Mit tegyek ha a 80 éves Marika néni nem akar velem önként közösülni?
VI. fejezet:
Hogy viselje el a családom azt a szégyent,hogy 30 évesen még csak 2x voltam börtönben összesen 29 évet?!
VII fejezet:
Túlélési praktikák ha véget ér a bodzaszezon.
VIII. fejezet:
Gyakorlati vizsgák a VIII.kerültben.
IX: fejezet:
Masírozik a Gárda!
X fejezet: Mi a teendő ha a családi konfliktus odáig fajul,hogy a családom néhány egyede elpusztul?
Édes kicsi szivem hadd világosítsalak fel.
"Jelenleg a romák félelemben élnek, számtalanszor beléjük kötnek az utcán az emberek csupán a bőrszínük miatt, így kénytelenek megvédeni magukat."
A magyarok élnek félelemben tőlük mert gyilkolásznak össze vissza , kirabolnak és nem csak a felnőttek,de a büdös gci kölykeik is! Megöltek egy 8 éves kisfiút mert nem adta oda a telóját ,de azért is ő volt a hibás! Egy lányt a kocsi végére kötöztek és úgy kínozták , két fiatalembert elgázoltak majd megkéseltek és kiraboltak. Megvédeni magukat???????????????????? öcsém te nagyon el vagy tájolódva.... fingod nincs nekünk milyen a saját hazánkba rettegni arra hazajönni ,hogy nem -e törtek be ,hogy anyukádat késsel kell látnod aludni ezek miatt és rohadtul lehet azt a szöveget nyomni ,h "nem minden cigány olyan", a 90% az PONT! Ők kötnek belénk az utcán 8an késsel, az iskolámnál egy lányt fenyegettek pisztollyal . édesanyámat majdnem agyonverte egy ilyen rhadék, ismerősömék cége alkalmazott cigányokat 10-ből 10 meglopta...
"Te se tennél másképp, ha a fél ország csak egy "büdös cigánynak"" ööö... http://www.youtube.com/watch?v=mtv6O2OPPMw "tartana és nem tudnál munkát se vállalni" már részleteztem" és olyan közutálatnak örvendenél a származásod miatt, mintha sorozatgyilkos lennél." ez hidd el krvára nem oktalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!