Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretnéd ha Trianont nemzeti...

Szeretnéd ha Trianont nemzeti gyásznappá (emléknappá) nyilvánítanák?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen az oldalon van egy aláírásgyűjtés erről,azért jutott eszembe.

Kíváncsi vagyok hány ember szeretné hogy nemzetünk legnagyobb tragédiájának a Trianoni békeszerződés megkötésének a napját(június 4)államilag elismert gyásznappá(emléknappá)nyilvánítsák.

Vagy inkább csak a holokausztról és a szovjet "felszabadításról" emlékezzünk meg?

2009. okt. 31. 22:38
1 2 3 4
 1/34 Offthewall ***** válasza:
76%
Adjon az Isten! Igen, szeretném. Szerintem az nem normális ember, aki a saját nemzetének a széttépése felett röhögve átsuhan, mert az emtívi meg az éjdzsbíó nem titulálja azt trendi témának... Ha az ingatag lábakon álló holokauszt históriája kapott emléknapot, ami busás kártérítést, és Izrael létrehozására politikai indokot adott egyeseknek, akkor az a minimum hogy Trianoni gyásznap is legyen.
2009. okt. 31. 22:42
 2/34 anonim ***** válasza:
76%

alapvetőnek kellene lennie

akár okt. 6. helyett is

2009. okt. 31. 22:44
 3/34 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon jó ötlet lenne ám szerintem csak egyel több ünnep szólna a balhéról és az erőszakról. Tökéletes időzítés lenne minden véres tüntetésre...
2009. okt. 31. 22:56
 4/34 anonim ***** válasza:
73%
I::::::g::::::e::::::n!
2009. okt. 31. 22:57
 5/34 anonim ***** válasza:
74%

Igen és anno mikor indult elsőkként írtam alá, ennek ellenére én azt mondom, hogy én azt gyászolom ami végleg elveszett, megmásíthatatlan viszont Trianon nem feltétlen az.

Nem nyugszunk bele!

Szebb jövőt!

2009. okt. 31. 23:00
 6/34 anonim ***** válasza:
20%
van elég fölösleges munkaszüneti napunk. aki tudja mi volt, az gyászol júni 4.-én, aki pedig nem, az akkor sem fog, ha gyásznap lesz. most sem 48-ről, vagy 56-ról emlékezik meg az emberek többsége, legfeljebb mérgelődik, hogy nincs bolt. kivéve talán az iskolai ünnepségeket, és a pártokat a prtokoll miatt.
2009. okt. 31. 23:01
 7/34 anonim ***** válasza:
6%
... "helyes", töröljük el az összes ünnepet, és karácsonykor menjünk plázázni :(
2009. okt. 31. 23:03
 8/34 anonim ***** válasza:
24%
Én nem szeretném. A könyökömön jön ki ez az állandó trianonozás. Tessék már végre a jelenben élni, a jelen problémáival foglalkozni! Van éppen elég. De arról valahogy senkitől nem hallok, senki nem kérdez rá, hogy pl. mit lehetne kezdeni a visszafizethetetlen államadóssággal, a vasutak leromlásával, az adórendszerrel, ezzel az egész itt és most összeomló országgal. És hát ezeken a valós problémákon nem segít a múltba merengés, a 100 évvel ezelőtti sérelmek felhánytorgatása, az állandó sértődöttség.
2009. okt. 31. 23:04
 9/34 anonim ***** válasza:
51%

Nem szeretném!!

Szeretném ellenben, hogy megtanulja a nép trianont a helyén kezelni.

Szeretném, hogy az emberek megpróbáljanak változtatni a negatív, múltba néző, sehová nem vezető magatartásukon.

Szeretném, ha a sok hajjdemagyar fiatal, aki trianonos pólóban mászkál, ne azonnal külföldre rohanjon munkáért, hanem a magyar GDP-t növelje.

Szeretném, ha az emberek történelemkönyvekből és történészektől tájékozódnának a történelem dolgairól, nem pedig kétes forrásokból (sajnos ma a média és a politika is idetartozik).

Nem kell több nemzeti gyásznap! Önsajnálattal nem jutunk előbbre!

Lehetne ellenben "tényleg a munkahelyemen töltöm a munkaidőm"-nap, "nem tartok másfél órás ebédszünetet"-nap, "nem a cég pénzén mosatom le a kocsimat"-nap, "becsülettel dolgozom"-nap.

Mert ez és csakis ez az, ami előre viszi ezt az országot - pont az ellenkezője annak, ami sajnos ma történik.

Lehet lepontozni!

2009. okt. 31. 23:04
 10/34 anonim ***** válasza:
83%
aláirtam
2009. okt. 31. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!