Szeretnéd ha Trianont nemzeti gyásznappá (emléknappá) nyilvánítanák?
Ezen az oldalon van egy aláírásgyűjtés erről,azért jutott eszembe.
Kíváncsi vagyok hány ember szeretné hogy nemzetünk legnagyobb tragédiájának a Trianoni békeszerződés megkötésének a napját(június 4)államilag elismert gyásznappá(emléknappá)nyilvánítsák.
Vagy inkább csak a holokausztról és a szovjet "felszabadításról" emlékezzünk meg?
alapvetőnek kellene lennie
akár okt. 6. helyett is
Igen és anno mikor indult elsőkként írtam alá, ennek ellenére én azt mondom, hogy én azt gyászolom ami végleg elveszett, megmásíthatatlan viszont Trianon nem feltétlen az.
Nem nyugszunk bele!
Szebb jövőt!
Nem szeretném!!
Szeretném ellenben, hogy megtanulja a nép trianont a helyén kezelni.
Szeretném, hogy az emberek megpróbáljanak változtatni a negatív, múltba néző, sehová nem vezető magatartásukon.
Szeretném, ha a sok hajjdemagyar fiatal, aki trianonos pólóban mászkál, ne azonnal külföldre rohanjon munkáért, hanem a magyar GDP-t növelje.
Szeretném, ha az emberek történelemkönyvekből és történészektől tájékozódnának a történelem dolgairól, nem pedig kétes forrásokból (sajnos ma a média és a politika is idetartozik).
Nem kell több nemzeti gyásznap! Önsajnálattal nem jutunk előbbre!
Lehetne ellenben "tényleg a munkahelyemen töltöm a munkaidőm"-nap, "nem tartok másfél órás ebédszünetet"-nap, "nem a cég pénzén mosatom le a kocsimat"-nap, "becsülettel dolgozom"-nap.
Mert ez és csakis ez az, ami előre viszi ezt az országot - pont az ellenkezője annak, ami sajnos ma történik.
Lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!