Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a fidesz csak egy parlamenti megemlékezést akar június 4-én, ahelyett, hogy hivatalos gyásznappá, vagy emléknappá nyilvánítaná?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 17:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem, egy olyan gyásznappá kéne nyilvánítani, ami mondjuk nem munkaszüneti nap, de teszem azt megemlékeznek róla, mint a Holokausztról. És nem nemzeti vágtát rendeznek a napján... az már egy kicsit durva szerintem.
2010. máj. 18. 18:00
 2/18 anonim ***** válasza:
nem a fidesz akarja hanem a Jobbik. ma is nagyon kerülni akarták a témát...
2010. máj. 18. 18:01
 3/18 anonim ***** válasza:

szerintem is az lenne a jó

ha gyásznappá nyilvánítanák

fidesz nem tudom mit csűri a dolgokat

2010. máj. 18. 18:01
 4/18 A kérdező kommentje:
A nemzeti vágta mögött Geszti Péter áll, aki, mint tudjuk, hatágú csillag alatt született. Nála első a pénz...
2010. máj. 18. 18:03
 5/18 anonim ***** válasza:
12%
Most megint kisebbségben leszek a véleményemmel, de unom ezt, de nagyon. A három nagy nemzeti ünnepünkből kettő vereséggel végződött, nem szeretnék meg egy olyan megemlékezést, ami arról szól, hogy de kicseszeríntettek velünk.
2010. máj. 18. 18:04
 6/18 anonim ***** válasza:
17%

A nemzeti vágta mögött Geszti Péter áll, aki, mint tudjuk, hatágú csillag alatt született. Nála első a pénz...

Tehát ha valaki zsidó, és ne adj isten, még a pénzt is szereti, az már jó ember nem lehet. A kérdező melyik pártra szavazott? :)

2010. máj. 18. 18:04
 7/18 A kérdező kommentje:
Amúgy itt Magyarországon már évizedek óta van nemzeti vágta, csak más néven: Nemzeti átVágta
2010. máj. 18. 18:06
 8/18 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelmű, hogy nemzeti gyásznappá kell nyilvánítani...
2010. máj. 18. 18:08
 9/18 A kérdező kommentje:

35

Már megbocsáss, lényegtelen kire szavaztam. A lényeg az, hogy miért kell ilyen baromságra odaadni a Hősök terét, a Trianoni gyalázat 90-ik évfordulóján.Miért nem lehet 1 héttel később vagy előbb azaz idióta vágta????

2010. máj. 18. 18:10
 10/18 A kérdező kommentje:
Amúgy a kérdéshez hozzá lehetett volna tenni, vagy új kérdést lehetne feltenni, de tuti törölnék, provokációnak titulálva: Miért van a ʇzsnɐʞoloɥ-nak emléknapja, és miért nincs Trianon-nak?
2010. máj. 18. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!