Mi a véleményetek arról, hogy a fidesz csak egy parlamenti megemlékezést akar június 4-én, ahelyett, hogy hivatalos gyásznappá, vagy emléknappá nyilvánítaná?
61
Az emléknappal természetesen, amihez szerintem járna a Hősök Tere.
"szóval ki akarnál menni a hősök terére balhét csinálni, trianon ürügyén. értem én..."
Ez nem így van. Én pl. szívesen mennék ki, meghallgatni egy kis előadást róla, elénekelni a székely himnuszt, gyújtani egy mécsest, állami ünnepség keretein belül. Tudom, most jön a duma, hogy "dehát most is kimehetsz, senki nem tart vissza". De ez nem indok.
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:04
A hozzád hasonló kommentelők bizonyítják azt, hogy az emberek túlnyomó többsége önálló gondolkodásra már képtelen, mert az agyát átmosta a média...
0%
Mindenki magából indul ki. Én csak egy megemlékezésre szerettem vola kimenni.
Ha te akarsz, akkor menj és gyászolj vagy emlékezzél, de sztem a legtöbb embert k*rvára nem érdekli ez az egész! Vannak fontosabb dolgok is a JELENBEN!Nem kellene mindig a múlttal foglalkozni!
Egyébként meg ez a legfontosabb kérdés, amit meg kellene vitatni a Parlamentben??? Nem kellene először a gazdasági kérdéseket tisztába tenni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!