Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért sír, panaszkodik nálunk...

Miért sír, panaszkodik nálunk mindenki? (lent)

Figyelt kérdés

Környezetemben csak a panaszkodást hallom. Nem a Rózsadombon élek, egy vidéki kisvárosban. Itt is vannak jómódúak és szegényebbek. Mégis mindenki annyira tud panaszkodni, hogy nincs pénz, meg szemét kormány stb.

Lenne itt munka is, igaz csak 80-120 ezer közötti fizuért. Sok ismerősöm azt mondja ő ennyiért fel sem kel.

Nincs pénz semmire, de 2 hét Balaton megvolt, kábeltévé 100 csatornával, a sarki boltig is autóval mennek, persze degesztre tömik a bevásárlókocsit. A benzinkútnál mindig sorok állnak, de persze a benzin,gázolaj ára is megfizethetetlen. A strand egész nyáron csurig volt, egy főre egy nap kb.3 ezer forint minimális költséggel számolva. A boltokban is hétköznap is tömött sorok vannak. Nem sorolom tovább, én ezt látom mifelénk. Az úgynevezett "mélyszegény, elnyomott" kisebbségiek is mercikkel járnak, meg folyamatosan megy náluk a bulizás, piálás, duhajkodás. Bocs a kisregényért.

2013. aug. 29. 14:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Senki sem sír vagy panaszkodik. Legfeljebb csak szar környéken laksz.
2013. aug. 29. 16:02
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

"Lenne itt munka is, igaz csak 80-120 ezer közötti fizuért. Sok ismerősöm azt mondja ő ennyiért fel sem kel. "

Az ilyen dögöljön éhen. Én közmunkás munkavezető vagyok 70 ezerért, a beosztottaim 49 ezret kapnak, de még sosem panaszkodott egyik sem. Én most készülök autót cserélni és közülünk többen (többek közt én is) építkeznek. Szerintem mindenünk megvan, nincs okunk panaszra. Jelenleg pedig többen a cégtől továbbképzésre járunk (megjegyezném, nem csak mi munkavezetők) melynek költségét (161 ezer forint a munkaügy áll) és sikeres vizsga után 75 ezer forint egy összegű sikerdíjat is kapunk. Mindannyiunk téli tüzelőjét is a cég biztosítja. Én rengeteg helyen dolgoztam, de ilyen jó helyem még soha sehol sem volt, nem is szeretnék már tovább menni. A közmunkában találtam meg a számításom, ahol túlórák nélkül is mindenem megvan.

2013. aug. 29. 16:08
 13/14 Dick Esmen ***** válasza:
53%
Nem tudom,nem élek ott.Körülöttem nincs ilyen panaszkodás.
2013. aug. 29. 16:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"a beosztottaim 49 ezret kapnak, de még sosem panaszkodott egyik sem. Én most készülök autót cserélni és közülünk többen (többek közt én is) építkeznek. "

Egyre jobb..........:) :):) 49 -ből nem csak, hogy meg lehet élni, hanem lehet AUTÓT venni, HÁZAT építeni.........

HA ezt Matolcsy vagy a "vezér" "megneszelné".....

AJAJ........túl vannak fizetve ezek a közmunkások a 300 Ft-os órabérrel.....

Akkor igenis csökkenteni kéne a közmunkás béreket, nehogymá autókázanak, új kocsit vegyenek meg házakat építsenek.......

Nem arra való ez,... kapjanak 300 órabér helyett csak 150 -et....na abból autókázzanak, meg építsenek villákat...

A többiből meg építsenek stadionokat....

2013. aug. 29. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!