"13-as! Ezt hol láttad a rosszabbik.hu-n? Vagy az A-TV-n?
Ekkora ökörséget már rég nem láttam..Mert, hogy Vona miért lépett volna ki a Fideszből az MSZP miatt? Gondolkozzál már.."
Jó Isten! Vagy olvasni nem tudsz, vagy értelmezni. Miskolcnak Fideszes a polgármestere: (Kriza Ákos) Fel tettem egy egyszerű kérdést: (Volt időközi választás?) mert mint ahogy a kérdésből is kiderült nem miskolci vagyok, tehát nem tudom, hogy volt-e. Azt, hogy Vona egyáltalán hogy jön ide, meg az MSZP, pláne az ATV azt végképp nem tudom. Tehát a kérdésem ismét ugyanaz: Volt?
A másik kérdésem, amire közben érkezett egy válasz, hogy miben segített a Jobbik (amire a válasz az volt, hogy szavazatokat gyűjtött a cigánysátrak ellen.)
Remélem, most már a minden tisztelt gyk.hu olvasó is érti a kérdést.
Egy haverom nagyba benne volt a Jobbikban, de ahogy észrevette, nincs semmi összefogás.
Egymásra mutogattak, néha SZÓ SZERINT elcsattant 1-2 pofon, értelmes programjuk nem volt és sorolhatnánk.
Egyszerűen megundorodott a Jobbiktól!
De én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!