Csak nekem ilyen borús az ország jövőképe?
Nem kicsit, hanem nagyon rossz irányba halad.
Elvileg 3,5 millió az aktív.Persze ez a szám valószínű túl van becsülve.
A dolgozó generációkra egyre nagyobb terhek nehezednek.
De éppen ez az, akkor mi lesz?
Amikor már ilyen fele-fele arányban leszünk, akkor mi lesz?
Majd fogják a fejüket az országunk vezetői és tátják körbe a szájukat az országoknak, mint a fészekben a kismadarak?
Vagy a forradalom ténylegesen ennyire egy lehetséges opció? Mert akkor a népirtás is eléggé esélyes lesz...
inkább menjenek ki külföldre minthogy itt küszködjenek/küszködjünk...am egy cikkben olvastam,hogy az állam (ami zsidókból áll) direkt szaporítja a cigányokat a magyarok ellen,hogy elvándoroljunk/kipusztuljunk és könnyen letelepedjenek a zsidók
https://www.youtube.com/watch?v=0Yarb3tzwA8
+ ez még csak egy probléma sok közül:
https://www.youtube.com/watch?v=bc8G7Dq7Lro
Nem túl rózsás a helyzet, de nem az általad vázoltak a legnagyobbak.
Lesz bizonyos keveredés a népesség etnikumai között és elvándorlás is, illetve a folyamatok sem tartanak direkt a végtelenségig.
Ennél sokkal nagyobb problémákkal kell szembenéznünk pld a gazdasági szerkezetünk átalakítása vagy a globális kapitalizmus negatív hatásai. Nyilván ezeket nem érzékeled direkt, de ezek gerjesztik a legtöbb problémát.
Persze, gondoltam, hogy nem ez az egyetlen és nem is a legnagyobb.
Csak a munkahelyem miatt pont ezt tapasztaltam a legközvetlenebbül.
"Persze, gondoltam, hogy nem ez az egyetlen és nem is a legnagyobb.
Csak a munkahelyem miatt pont ezt tapasztaltam a legközvetlenebbül.
Ez benne a fúrmány.
Lehet hogy ezt érzed közvetlenül, de a megoldás máshonnan érkezik.
"Nem lesz jobb a helyzet amíg a cigánykérdést meg nem oldjuk. Évi több ezer milliárd megy el a segélyezésükre. Egyszerűen azt kéne csinálni mint Franciaország vagy Kanada. Kitelepíteni őket."
A bibi, hogy ők sajnos állampolgárok.
Hogyha meg kitelepítenénk őket csak úgy, akkor mindenféle nemzetközi szankciókat kapnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!