Csak Magyarországon nem lehet lemondani a kukásokat?
Figyelt kérdés
Ez egy olyan szemétség, hogy kérsz ilyet hogy a kukások kijönnek, a kint álló kukát megfogják, a szemetet bele öntik a kocsijukba és kész. Ez eddig rendben csak ha már leakarod mondani akkor nem engedik. Sőt ha meghal valaki, még akkor is a hozzátartozónak kell tovább fizetni állítolag. Ez külföldön is ilyen?2013. aug. 25. 08:34
11/15 anonim válasza:
Szerintem ez mindenütt így van. Angliában például az önkormányzatok külön adót szednek, amiből elviszik a szemetet, gondozzák a parkokat, stb.
12/15 A kérdező kommentje:
Ez tök szemétség. És mivan ha valakinek elveszik a munkája ?
Akkor se lehet lemondani. Ebbe csak belegondoltam.
Amúgy is havonta egyszer el lehetne az udvarban égetni a szemetet. A másik hogy amikor ezt kéred senki ne mondja ott hogy nem lehet lemondani, csak utánna tudod meg.
2013. aug. 25. 14:44
13/15 anonim válasza:
"Amúgy is havonta egyszer el lehetne az udvarban égetni a szemetet"
Én nem szeretném, ha a szomszédom az ablakom alatt égetné mondjuk a nejlon csomagolásokat (virsliről),a joghurtos dobozokat. A konzervdobozzal mit csinálsz? Ne mondd, hogy mindent újrahasznosítotok egy ökoházban...
Lakótelepiek mit csináljanak???
14/15 A kérdező kommentje:
Én ilyet hogy nem fogok ilyet kérni majd.
2013. aug. 25. 15:07
15/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy egyesek mit hisznek! Hogy külföldön kolbászból van a kerítés nem természetesen ott is ugyanúgy ki kell fizetni a számlákat. Egyesek azt hiszik, hogy külföldön minden sokkal jobb pedig egyáltalán nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!