Csak Magyarországon nem lehet lemondani a kukásokat?
NEm értem, ezzel mi a baj?
"a kukások kijönnek, a kint álló kukát megfogják, a szemetet bele öntik a kocsijukba és kész"
EZ a munkájuk és azért annyira nem kis dolog, mint ahogy gondolod.
Az meg mindenhol úgy van, hogy a házhoz hozzátartozik, hogy a kukát elviszik és ezért fizetni kell, ha te nem teszed ki a kukádat, az nem az ö mulasztásuk, attól még ök jönnek, és ezt meg kell fizetni.
A meghalt valaki után le lehet mondani, ha senki sem használja a házat, mert amennyiben lakik ott valaki (akár csak papiron is), attól kezdve ezt köteles fizetni.
És ez minden kultúrországban így van, de szerintem ez is a normális.
nem hulye az első válaszoló,
-de ha lelehetne mondani a szemétszállítást,akkor talán az emberek 80 %-a is lemondaná,azt közben dobálnák szanaszét a ganyéjukat,csak fizetni ne kelljen érte,
-ezért nem lehet ezen spórolni,
Nekem van egy üres lakásom, ott nem kell szemétszállítást fizetnem. Kommunálisadót azt igen.
Mondjuk azért nem lehet lemondani, mert akkor mindenki lemondaná és senki sem fizetné. Így is úszik a szemétben ez az ország, akkor mi lenne?!
Miért nem értitek?
"Sőt ha meghal valaki, még akkor is a hozzátartozónak kell tovább fizetni állítolag."
A kérdezőnek az a gondja, -szerintem jogosan- hogy egy nem lakott ingatlan esetében -ahol nem képződik háztartási szemét- sem tudja a szemétszállítást lemondani!
Vagy én értem rosszul a kérdés lényegét?
Lakott ingatlan esetén természetes, hogy nem lehet lemondani, hiszen mindenki után keletkezik hulladék!
6: A 4. válaszoló írta,hogy az üres lakás után ő sem fizet.
"Sőt ha meghal valaki, még akkor is a hozzátartozónak kell tovább fizetni állítolag"
Állítólag - vagyis a kérdező nem tudja pontosan, így gondolom nem ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!