Én hídd el tisztában vagyok mindennel!Én is sértve éreztem magamat mikkor a lányomat ki zsebelték a villamoson és nem cigányok voltak! és én úgy vélem jogos a sértés,akinek hasonló történt.A gyűlölet a legrombolóbb,a fanatizmust, tömeggé olvasztja az embert,
s az a saját pusztulása árán is csak pusztítani akar!
igazi bűncselekmények amiről a Média, vagy azonban könnyebb telefonon elérni mondjuk Obamát, mint a rendőrségtől naprakész információt kapni, vagy felderítetlenek maradnak, vagy pedig ehhez hasonló bohózatba mennek át. A másik, veszélyesebb közvélekedés pedig – miután ezúttal roma nemzetiségű elkövetőkről van szó – átveszi a szélsőjobb által meghonosított „cigánybűnözés”
ma 14:44
Senki sem mondta, hogy a magyarok között nincsenek bűnözők. A cigányok között viszont sokkal több. nemrég valami EU-s okostojás pampogott, hogy miért van a magyar börtönökben többségében cigány származású. Na ezzel csak azt érte el, hogy felnyitotta az emberek szemét, arra vonatkozóan, hogy a romák többsége bizony bűnöző, ugyanis nem mindegy, hogy egy 7-8 milliós lakosságból van 50ezer börtönben, vagy egy 7-800000-res kisebbségből.
"szélsőjobb által meghonosított „cigánybűnözés”"
Nem ártana, ha ennek utánanéznél. Nem a szélsőjobb által meghonosított kifejezésről van szó. Már a Kádár-rendszer alatt is létezett. Sőt anno, mikor csendőrség volt, a törvényekben külön kiemelték a cigány származású bűnelkövetők magatartását, és az azokkal történő elvárt bánásmódot.
Na és attól, hogy arányaiban több a bűnöző máris akkor bélyegezzünk meg mindenkit, hogy te cigány vagy, akkor te is bizony egy mocskos bűnöző vagy?
Nem kéne...
Gondolom azon te (és mindenki aki előszeretettel használja a cigánybűnözés szót) is megsértődik, amikor külföldön magyarul ki van írva a szállodák éttermében, hogy kéretik ételt nem kivinni, vagy külön feltüntetik, hogy mi található a szobában, hátha valaki el akarna tenni ezt-azt.
"Gondolom azon te (és mindenki aki előszeretettel használja a cigánybűnözés szót) is megsértődik, amikor külföldön magyarul ki van írva a szállodák éttermében, hogy kéretik ételt nem kivinni, vagy külön feltüntetik, hogy mi található a szobában, hátha valaki el akarna tenni ezt-azt."
Láttam ilyet, és tudom, hogy nem fogod elhinni, nem sértődtem meg. Inkább elgondolkodtam azon, hogy vajon hány rossz tapasztalatuk volt, míg eljutottak arra a szintre, hogy ezt kiírták. Jaaa,és nem vettem magamra, mert nem lopok.
33/34-nek
Kádár ideje alatt nem volt akkor ilyen nagy bűnözés,akkor más világ volt! ha nem dolgoztál akkor börtön!
Én értelek benneteket!hogy sértve vagytok!de nem az a megoldás hogy gyűlöletet keltsünk olyan emberekben is akiknek még romákkal nem volt semmi dolguk mert sajnos azért van ez a bűnözés! mert nem adnak esélyt az olyan romáknak is akik tényleg tanultak.mert mindig ők lesznek az utolsó ember akivel szóban állnának egy munkáltatónak.
ma 19:34
A Kádár-rendszerben is ők voltak többségben a börtönben. Ne feledjük el, akkor honosodott meg a "cigánybűnözés" fogalma. És senki sem akadályozza meg őket a tanulásban. Az pedig, hogy már 5-6 általánossal nem vesznek fel sehova, nem hinném, hogy a munkáltatók hibája lenne. A tanultakat pedig felveszik. Sőt a közigazgatásban előnyt is élveznek ilyen szempontból. Nem akarom elérni, hogy utálják őket, de kikérem magamnak, hogy engem fikázzanak azért, mert nem becsukott szemmel járok a világban, és sajnos tapasztalok
Addig volt jó,amíg létezett a közveszélyes munkakerülés. Nem most hogy segílyke meg ombudsmanó, meg csatornafedél-rézkábel-[insert random fémtárgy here]lopásból, és rablásokból tartják fenn magukat.
Azidőtájt nem volt kecmec; ha nem akart dolgozni,semmi gond nincs, nye problemá, kivonult pár rendőr, puskatussal jól elrépázták, és vitték a hűvösre a germók közé. Ott aztán ajvékolhatott meg rászistázhatott, akkor még pluszba odabent is jól megagyalták.
Egyébként meg, ha itt nekik annyira rossz, és nácirasszistafasisztatrappistatarisznyarák az összes magyar, akkor lehet cihelődni, oszt húzzanak ki a szabadság fellegvárába, az USA-ba. Lehetőleg egy néger gettóba, ahol se segílyke, se ombudsman nincs, Ha pedig bicskával akarnának valakit lehúzni, nemfognak cicózni velük az amerikai rendőrök: ha nem adja meg magát, kapnak négyet-ötöt shotgunból. Csak hogy legyen valami fogalmuk a rasszizmusról...
38-asnak..ez csak kifogás hogy a romák lopnak!...Akik gyűlöletre uszítanak,azoknak a rasszizmus a vérükben van. Ők egy civilizációromboló faj
Kösszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!