Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ehhez mit szóltok, nincs...

Ehhez mit szóltok, nincs cigány bűnözés?

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 19. 16:14
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
86%
Ilyenekkel kéne tele lennie az indexnek, origonak, rtl híradónak, meg tv2 tényeknek, de fontosabb, hogy istenes bence szörfölget a vizen meg ez azt szopta le, az azzal házasodott össze, amaz meg ezzel szakított. Forduljanak föl. Igenis van cigánybűnözés, ilyet egy fehér ember mikor csinál? Azok se szentek pedig...
2013. aug. 19. 16:19
 2/69 anonim ***** válasza:
56%
forras :Kuruc.info - Magyar Szó
2013. aug. 19. 16:19
 3/69 anonim ***** válasza:
75%

Ez több napos hír.

Ennél durvábbakat is láttam már.

Van cigánybűnözés ,volt is és lesz is.

Attól mert a rendszerváltás után megszüntették a cigánybűnözés nevű fogalmat, attól még nem szűnt meg, sőt akkor lett csak igazán.

Csehországban is jelen van.

Íme egy cseh példa:

http://www.youtube.com/watch?v=b8Rlun6XLLk

A cseh kormány hírverés helyett hírzárlatot csinált, az ő kormányuk is impotens vagy más néven "EU kompatibilis" , pol. korrekt, mint a miénk.

Persze, a videó mégis kiszivárgott és a csehek jóval összetartóbbak, mint a magyarok.

Meglehet nézni, amikor demonstrálnak a cigánybűnözés ellen, akkor Csehországban sokkal több ember jelenik meg, mint nálunk.

2013. aug. 19. 16:21
 4/69 anonim ***** válasza:
75%
Ki mondja, hogy nincs cigánybűnözés? Komolyan kíváncsi vagyok rá, szerintem nincs olyan értelmes ember, aki azt mondja hogy nincs.
2013. aug. 19. 16:35
 5/69 A kérdező kommentje:
azt csodálom hogy a ilyenkor egyik sem szól be hogy " van magyar bűnözés is"
2013. aug. 19. 16:41
 6/69 anonim ***** válasza:
71%

Van cigánybűnözés. Aki szerint nincs, nosza, menjen el 2 hétre egy átlag borsodi faluba lakni. Ha túléli, utána ugasson hogy jaj a szegíny romákok...

A Zsindex meg egy színvonaltalan zsidócsahos legalja fos portál. A kishúgom kicsipónis meséskönyve hitelesebb hírforrás mint az.

2013. aug. 19. 16:57
 7/69 anonim ***** válasza:
27%

Bűnözés van.

Hú várj, nem írtam oda, hogy cigány... Basszus, most le leszek jól pontozva. :\

2013. aug. 19. 19:10
 8/69 A kérdező kommentje:
azta k..va meg néztem a linket amit kiraktatok brutál, miért nem fogják fel a cigányok hogy ha a többésgi nemzetek, meg unják akkor lesz igazi cigány holokauszt!
2013. aug. 19. 20:47
 9/69 A kérdező kommentje:
kár volt megnézzem ezt a videót, de kajak ha megnézek egy ilyen videót, vissza sírom Hitlert! de akkor hogy elkapna az ideg ha magyarokat vertek volna így, már mint ezen a videón.
2013. aug. 19. 20:50
 10/69 anonim ***** válasza:
45%

^^ Így van.

Bűnözés van.

Van, amikor cigányok a bűnözők (senki nem mondja, hogy cigányok nem követnek el bűntetteket). Attól még nem lesz "cigánybűnözés".

Van, amikor magyarok az elkövezők (gondolom ezt sem hívod "magyarbűnözés"-nek).

Na nézzük a mai híreket (hírsart, bűnügy rovat)

Ez mi, kínai bűnözés?

[link]

És ez? Magyarbűnözés? (Bocs, lehet cigány is az illető gondolom.)

[link]

2013. aug. 19. 20:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!